Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Puteam să câştigăm”. Eugen Neagoe, nemulţumit de egalul cu FCSB. Teama pe care o are la meciul cu Voluntari, echipă cu eşecuri pe linie în 2023: ”Ştiţi foarte bine”

”Puteam să câştigăm”. Eugen Neagoe, nemulţumit de egalul cu FCSB. Teama pe care o are la meciul cu Voluntari, echipă cu eşecuri pe linie în 2023: ”Ştiţi foarte bine”
Comentarii

Eugen Neagoe (55 de ani) a prefaţat meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Voluntari, din etapa a 27-a din Superligă.

”Puteam să câştigăm”. Eugen Neagoe, nemulţumit de egalul cu FCSB. Principalul pericol pe care îl vede la meciul cu Voluntari: ”Nu întâmplător s-au calificat în play-off”

În conferinţa de presă susţinută înaintea partidei, tehnicianul Eugen Neagoe a subliniat că nu a fost mulţumit că echipa sa s-a întors doar cu un singur punct din deplasarea de la Bucureşti şi că putea să obţină o victorie cu FCSB.

Referitor la meciul cu Voluntari, antrenorul de la Craiova a subliniat că formaţia ilfoveană este o nucă tare pe teren propriu.

Gruparea pregătită de Liviu Ciobotariu traversează o formă groaznică. Nu a reuşit să câştige niciun meci în 2023. Mai mult, are eşecuri pe linie, cinci la număr.

”Este o atmosferă normală, aşa cum cred că trebuie să fie întotdeauna la echipă, chiar dacă au fost două jocuri cu două echipe importante ale campionatului nostru.

Evoluţia noastră a fost satisfăcătoare, ne doream să câştigăm şi la Bucureşti contra FCSB, însă nu am reuşit. Am reuşit doar să scoatem un egal, cred că dacă eram puţin mai atenţi puteam să revenim cu cele trei puncte de la Bucureşti.

Băieţii sunt conştienţi de importanţa jocului de duminică de la Voluntari, ştim că jucăm împotriva unei echipe incomode, grea pe teren propriu.

Chiar dacă sunt în criză, FC Voluntari are jucători valoroşi, cu o experienţă foarte mare. Nu întâmplător s-au calificat în play-off-ul din anul trecut, ştiţi foarte bine că au avut un parcurs bun şi în Cupa României.

Este o echipă grea, au pierdut şi ultimul joc acasă cu FCSB la 2-1, CFR a câştigat la Voluntari cu un autogol”, a declarat Neagoe, înainte de meciul cu ilfovenii.

FC Voluntari – Universitatea Craiova se va juca duminică, 26 februarie, de la ora 17:45, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în etapa a 27-a din Superligă.

Voluntari este pe locul 12, cu 26 de puncte, iar Craiova, pe 5, cu 45.

Afla mai multe despre: craiovafcsbvoluntari 

viewscnt
Articole similare