Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Alexa, după primul meci din Liga 2, în 2023: ”Când egalezi în ultimul minut, trebuie să te bucuri de rezultat”

Reacţia lui Dan Alexa, după primul meci din Liga 2, în 2023: ”Când egalezi în ultimul minut, trebuie să te bucuri de rezultat”

Liga 2

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Dan Alexa (43 de ani), a tras concluziile după primul meci disputat de echipa sa în 2023, în compania formaţiei Gloria Buzău.

Gloria Buzău şi FC Braşov au remizat, scor 1-1, într-un meci din etapa a 17-a din Liga 2, prima din 2023.

FC Braşov a obţinut un punct datorită unui gol marcat în minutul 90+4.

Golul gazdelor a fost marcat de Dudu, în minutul 34. Pentru oaspeţi a egalat Mitrov, în minutul 90+4.

Reacţia lui Dan Alexa, după primul meci din Liga 2 în acest an

La finalul partidei, Dan Alexa a fost mulţumit de rezultatul scos în ultimul minut de echipa sa, unul care o menţine pe FC Braşov, cu şanse minime ce-i drept, la calificarea în play-off.

Totodată, antrenorul formaţiei braşovene nu a fost satisfăcut de evoluţia grupării sale din prima repriză.

”Două reprize opuse, un rezultat echitabil. Pe noi ne ţine cu speranţă pentru play-off. Sunt supărat pentru prima repriză pentru că ne-au surprins din punct de vedere al combativităţii. Repriza a doua ne-a aparţinut nouă.

Când egalezi în ultimul minut, trebuie să te bucuri pentru rezultat. Un rezultate de egalitate care te menţine în viaţă, dar nimic mai mult.

Dacă pierdeam, eram out din lupta la play-off. E foarte bine că Unirea Constanţa nu s-a retras, rezultatele trebuie să rămână cele de pe teren.

(n.r. despre revederea cu Adi Mihalcea) Este prietenul meu. Mă bucur că ne-am revăzut”, a declarat Alexa, după meci.

În clasamentul Ligii 2, FC Braşov ocupă locul 8, cu 24 de puncte, în timp ce Gloria Buzău se clasează pe poziţia a 6-a, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: dan alexabrasovliga 2 

viewscnt
Articole similare