Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă sună să mă felicite toţi. Este normal să credem în play-off.”. Nicolo Napoli a oferit un moment amuzant în timpul interviului. Ce a zis despre victoria cu CS Mioveni

”Mă sună să mă felicite toţi. Este normal să credem în play-off.”. Nicolo Napoli a oferit un moment amuzant în timpul interviului. Ce a zis despre victoria cu CS Mioveni

Superliga

Comentarii

FC U Craiova s-a impus în meciul cu CS Mioveni, scor 2-1 şi a ajuns la al patrulea succes consecutiv.

Oltenii sunt neînvinşi pe teren în acest an calendaristic, şi încă mai speră să ocupe un loc de play-off la sfârşitul sezonului regular. FC U Craiova are 36 de puncte, la două puncte în spatele locului şase ocupat de Sepsi, dar şi cu un meci mai mult disputat.

”Albu are ambele picioare, a şutat foarte bine cu stângul şi a dat gol.

"Toate meciurile sunt grele. De ce? Pentru că ambele echipe joacă. Cred că am meritat să câştigăm meciul. Albu are ambele picioare, a şutat foarte bine cu stângul şi a dat gol.

În teren joacă două echipe. Am fost noi în avantaj, am meritat să câştigăm meciul. Apoi ne-au egalat, cu greşeala noastră. Dar important este că am învins. Are două picioare (n.r. Albu). A făcut bine că a tras cu stângul fiindcă a marcat.

Bauza e un fotbalist bun, dar e accidentat. Mă scuzaţi (n.r. se aude telefonul cum sună)! Mă felicită toţi, dar am să resping.

E normal să credem în calificarea în play-off. Jucătorii încearcă să ajungă cât mai sus posibil în clasament. Lucrăm la acest lucru.

Campionatul este echilibrat. Toţi pot câştiga, toţi pot pierde", a declarat Nicolo Napoli.

În următoarea etapă. FC U Craiova se va deplasa pe terenul Chindiei, pe 28 februarie de la 18:00.

 

Afla mai multe despre: fc u craiovanapoli 

viewscnt
Articole similare