Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marin şi-a ieşit din minţi pe teren, imediat după ce a pasat decisiv pentru Empoli! Ce l-a ”înnebunit” pe român

VIDEO | Marin şi-a ieşit din minţi pe teren, imediat după ce a pasat decisiv pentru Empoli! Ce l-a ”înnebunit” pe român

Serie A

Comentarii

Titular în duelul dintre Monza şi Empoli, formaţii aflate la mijlocul clasamentului Serie A şi despărţite de doar un puncte, Răzvan Marin (26 de ani) a reuşit să paseze decisiv la golul egalizator al echipei sale, dar a ajuns să îşi iasă din minţi doar câteva minute mai târziu.

Angrentată într-o luptă împotriva retrogradării la începutul acestui sezon, Empoli a reuşit să lege o serie bună de rezultate între noiembrie şi ianuarie şi să se ridice în jurul mijlocului clasamentului.

Înaintea duelului cu Monza, formaţia pentru care evoluează Răzvan Marin se afla pe locul 13, cu 28 de puncte, la 11 lungimi de ocupanta primului loc retrogradabil, Hellas Verona.

Răzvan Marin şi-a ieşit din minţi pe teren, imediat după ce a pasat decisiv pentru Empoli

Deşi nu a mai câştigat de cinci etape şi a reuşit să strângă doar trei puncte din ultimele 15 posibile, Empoli nu pare să aibă şanse să fie ”trasă” înapoi în lupta împotriva retrogradării, în contextul în care nici echipele din urma sa nu obţin rezultatele dorite.

În a 25-a etapă din Serie A, formaţia pregătită de Paolo Zanetti avea să facă deplasarea la Monza, pentru a o înfrunta pe formaţia deţinută de Silvio Berlusconi, aflată la doar un punct în faţa sa.

Gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 19, prin Patrick Ciurria, şi au intrat la pauză cu avantaj de o gol. Empoli a egalat în partea secundă, prin Martin Satriano, care a transformat centrarea trimisă de Răzvan Marin cu piciorul stâng.

După o verificare a VAR, arbitrul a validat golul, iar Monza a reluat jocul de la mijloc, însă acesta avea să fie întrerupt după doar câteva secunde, în urma unei intrări a lui Răzvan Marin asupra lui Matteo Pessina.

Ce l-a ”înnebunit” pe fotbalistul român

Fotbalistul român a primit un cartonaş galben şi şi-a ieşit din minţi, considerând că adversarul său a exagerat contactul pentru a obţine un avertisment, iar arbitrul a căzut în plasă.

16 minute mai târziu, situaţia avea să devină mai rea pentru Empoli, după ce Monza a revenit în avantaj, în urma unui gol marcat de fundaşul Armando Izzo, cu o lovitură de cap, din corner.

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare