Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un idiot, are probleme psihice. Nu ştiu cum să scape de el”. Probleme la U Craiova 1948! Oltenii fac eforturi să se delimiteze de omul care a atacat un fotbalist

”Un idiot, are probleme psihice. Nu ştiu cum să scape de el”. Probleme la U Craiova 1948! Oltenii fac eforturi să se delimiteze de omul care a atacat un fotbalistgalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Andrei Preda, cunoscut ca ”Gogoaşă”, este un fan înrăit al U Craiova 1948, care pretinde că este liderul galeriei oltene, dar nu este, conform lui Adrian Mititelu jr., care a dezvăluit că clubul face eforturi de a se delimita de suporter.

După scandalul de la Sfântu Gheorghe, la U Craiova 1948 s-au declanşat mai multe schimbări, inclusiv la nivelul galeriei oltene, care ar urma să îşi piardă unul dintre cei mai vocali fani.

”Gogoaşă”, un fan care se ”încoronase” liderul de galerie al echipei, dar nu ar fi fost, conform lui Adrian Mititelu jr., se află într-un război cu familia patronului echipei sale de suflet.

”Un idiot, are probleme psihice. Nu ştiu cum să scape de el”

Acesta este un cunoscut delicvent, care l-a agresat inclusiv pe fotbalistul Dragoş Albu în sezonul trecut, în autobuzul echipei, în perioada în care Adi Mutu era antrenor.

După ce a cauza o multitudine de probleme familiei Mititelu, aceasta a decis că nu doreşte să mai conteze pe susţinerea sa, iar, după patron, şi fiul acestuia i-a transmis un mesaj dur.

Adrian Mititelu jr. l-a atacat pe ”Gogoaşă”, pe care l-a numit idiot, om cu probleme psihice şi teribilist, şi afirmat că şi ceilalţi membri ai galeriei ar încerca de asemenea să scape de el.

U Craiova 1948 face eforturi să se delimiteze de ”Gogoaşă”

Aşa e la Craiova. Întotdeauna la Craiova suporterii au fost foarte vocali, au încercat să ia decizii în club, să facă presiuni, şantaje. Nu ştiu dacă s-a dorit răul sau din dorinţa de prea mult bine au făcut rău.

Chiar dacă au fost alături de echipă din Liga 4, ei nu ştiu ce înseamnă să conduci un club de fotbal, să bagi bani din buzunarul tău, să iei decizii care pot fi vitale.

E uşor să spui din gură ‘bă, nu a jucat bine ăla, trebuia să joace ăla, nu e bun antrenorul ăla, trebuia să fie altul, de ce nu-l aduci pe ăla’.

La Craiova, şi în România în general, la victorie faci nuntă şi la înfrângere faci în înmormântare. Ne-am obişnuit cu lucrurile acestea. Să zicem că iei campionatul acum după 30 şi ceva de ani, iar anul următor eşti pe locul şase, s-a terminat, nu eşti bun de nimic.

De multe ori adevărul e undeva la mijloc, dar noi am avut mereu intenţiile cele mai bune. Acest idiot (n.r. Andrei Preda, supranumit Gogoaşă), scuză-mi termenul, se erijează în şeful galeriei. Şeful galeriei este Sorin Chipeşu, nu este Andrei Preda.

Acest om cu probleme psihice se erijează în şeful galeriei, dar galeria nu ştie cum să scape de el mai repede, pentru că şi-au dat seama că încearcă să-i atragă într-un război pe care îl are el personal cu tatăl meu.

Am auzit că au avut un mic conflict între ei acolo la meciul cu Mioveni. Numai ei au de suferit pentru că inclusiv jucătorii nu s-au mai dus să-i salute după meci când au văzut că se luaseră la bătaie între ei.

Este o nebuloasă, echipa merge atât de bine ca niciodată, iar tu stai să înjuri, să afişezi bannere cu mine. El face multe lucruri fără ca ceilalţi membri să ştie de ele.

A atras Peluza Sud în acest război personal, însă acest lucru va mai dura puţin. Toţi membrii galeriei îşi vor da seama că sunt nişte pioni în războiul lui cu tatăl meu.

Echipa are şanse la play-off, a recuperat atâtea puncte, joacă extraordinar, are perspective extraordinare pentru sezonul viitor şi pentru etapele care au mai rămas, şi tu pentru ce ai nevoie de acest război?

Pentru ce motiv vociferezi? Ce s-a întâmplat? Este exclus să-şi mai primească avantajele care le avea de la noi. Este o creaţie a tatălui meu acest băiat şi nu vreau să mai vorbesc mult despre el că îi dau importanţă şi asta îşi doreşte.

El niciodată cât mai trăiesc eu pe această lume nu va mai primi un leu de la familia Mititelu. Niciodată. Şi dacă are ceva să-mi spună, să o facă în faţă, nu pe Facebook, pe reţelele de socializare, dacă e atât de ultras şi de mare făptaş. El o atacă pe sora mea, pe mama mea, pe nepoţii mei.

Este un teribilist închipuit care are câteva dosare penale pentru că a bătut nişte copii de 14-15 ani din Peluza Nord de la CSU Craiova pentru a-şi câştiga notorietate în rândul Peluzei Sud şi în Craiova, însă se întâlneşte munte cu munte, darămite om cu om.

Bineînţeles că avem nevoie de galeria aia adevărată. Şi Peluza Sud în multe momente a fost benefică şi a adus multe bucurii acestui club. Ne-am identificat unii cu alţii, însă aceste injurii aberante, continue şi asidue la adresa familiei mele trebuie să înceteze.

Dacă nu încetează, nicio problemă, avem şi noi armele necesare pentru a-i combate”, a declarat Adrian Mititelu jr., pentru Fanatik.

 

 

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare