Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil: un jucător de la FCU, agresat de suporteri! Gestul, făcut în faţa mulţimii

Incredibil: un jucător de la FCU, agresat de suporteri! Gestul, făcut în faţa mulţimii

FC U Craiova

Comentarii

Un jucător de la FCU Craiova 1948 a fost agresat, în autocar, de către liderul suporterilor Peluzei Sud, Andrei "Gogoaşă" Preda.

Scene incredibile au avut loc în autocarul echipei FCU Craiova 1948. Aflat într-un scandal cu ultraşii din Peluza Sud Craiova, Adrian Mititelu a făcut o dezvăluire desprinsă parcă din filme: un jucător a fost agresat chiar în autocar!

Incredibil: un jucător de la FCU, agresat de suporteri! Gestul, făcut în faţa mulţimii

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a dezvăluit un episod incredibil petrecut în autocarul echipei sale, pe vremea când era încarcerat! Un fotbalist al oltenilor, Dragoş Albu (21 de ani), a fost agresat de către liderul ultraşilor, Andrei "Gogoaşă" Preda, în autocarul echipei.

S-a întâmplat după un joc slab al "alb-albaştrilor", chiar sub privirele antrenorului de la vremea respectivă, Adrian Mutu, care a "împietrit". Când Mititelu a fost la închisoare, echipa a rămas pe mâinile lui Adrian Mititelu Junior.

„Venea la club când voia el, îmi deschidea uşa la birou. Alţii vin la mine şi stau în altă cameră. Gogoaşă venea, deschidea uşa şi intra fără să mai aştepte. Acum un an şi ceva, la un meci de la Voluntari dacă nu mă înşel.

A oprit autocarul şi s-a dus Gogoaşă şi l-a luat, l-a strâns de gât pe Albu sau ce i-a făcut. L-a înjurat în autocar. Când era Mutu antrenor. (n.r. de ce nu aţi pus punct) Eu eram în detenţie. Ce să fac? În seara când am aflat de eveniment credeţi-mă că n-am dormit un minut. Dacă n-ai acces la telefon, doar restricţionat, ce puteam să fac? El a profitat de faptul că (n.r. Adrian Mititelu Jr.) Adiţă era tânăr.

Venise pe lângă noi din perioada când noi stăteam prost financiar. Am mai aflat unele din probleme noastre interne, din necazurile noastre. În perioada când eram blocaţi financiar şi nu aveam resurse financiare, aceste lucruri au reprezentat nişte atuuri pentru el”, a declarat Adrian Mititelu, conform Fanatik.

Adrian Mititelu, dezvăluiri incredibile despre Andrei Preda, liderul Peluzei Sud

Deşi un procentaj ridicat din Peluza Sud nu îl acceptă, de teamă, suporterii olteni nu iau atitudine în faţa lui „Gogoaşă”. Adrian Mititelu a continuat să povestească despre episodul agresiv al liderului galeriei oltenilor.

„Nu ştiu dacă l-a strâns de gât, dar l-a luat de gură. I-a înjurat pe toţi. Ce să facă ceilalţi că Mutu s-a făcut albastru, oamenii s-au speriat când au văzut astfel de gest.

Era cu mai mulţi, dar el era care făcea lucrurile astea. S-a speriat Mutu, dar după a prins curaj. Când încercam să dau o dispoziţie, deja începeau înjurăturile, începeau mesajele. Intra pe toate site-urile: ‘să moară Mititelu de cancer, să-i moară familia, să-i moară nepoţii, copii’.

Omul nu are discernământ. Nu ştiu dacă a mai existat în România aşa ceva. 80% din Peluza Sud nu îl aprobă, dar le e teamă de el pentru că el are câţiva mai certaţi cu legea şi sunt agresivi”, au fost cuvintele lui Adrian Mititelu, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiova 1948jucatorandrei preda 

viewscnt
Articole similare