Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au facilitat FIFA şi UEFA comunicarea dintre banca tehnică a FCSB şi Gigi Becali în timpul meciurilor: ”Oricine poate să facă orice” | EXCLUSIV

Cum au facilitat FIFA şi UEFA comunicarea dintre banca tehnică a FCSB şi Gigi Becali în timpul meciurilor: ”Oricine poate să facă orice” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Înaintea meciului dintre FCSB şi Petrolul Ploieşti, câştigat de roş-albaştri cu 4-1, MM Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport şi a recunoscut metoda prin care banca tehnică a vicecampioanei îşi primeşte indicaţiile, folosită şi de Leo Strizu împotriva ”lupilor galbeni”.

Intervenţiile lui Gigi Becali la FCSB deja sunt bine cunsoscute. Atât patronul, cât şi MM Stoica, dar şi anumiţi antrenori au recunscut că latifundiarul este cel care face legea la echipă.

De-a lungul timpului, Becali a avut diferite metode pentru a îşi transmite ordinele. Anterior, un membru al staffului avea un telefon pe bancă, pe care primea apeluri cu ”indicaţii” din partea finanţatorului.

”Oricine poate să facă orice”

Dar, cu trecerea anilor, lumea s-a modernizat, iar la fel şi metodele vicecampioanei. În prezent, roş-albaştrii profită din plin de regulamentele FIFA şi UEFA, care le permit să folosească o tabletă pe margine.

În teorie, aceasta ar trebui utilizată doar pentru aspecte ce ţin de joc, cum ar fi pentru a vedea reluări, dar cei de la FCSB, ingenioşi, au realizat că pot profita de oportunitate.

La meciul cu Petrolul Ploieşti, Leo Strizu a fost surprins cu tableta alături, deschisă pe Whatsapp, la doar o zi după ce MM Stoica dezvăluise că roş-albaştrii au mai folosit această metodă de comunicare.

Când Edi Iordănescu era antrenorul vicecampioanei, dar se infectase cu Covid şi era indisponibil, acesta a folosit tableta pentru a vorbi cu jucătorii, a confirmat managerul general.

Cum au facilitat FIFA şi UEFA comunicarea dintre banca tehnică a FCSB şi Gigi Becali în timpul meciurilor

Noi când am jucat cu Mioveni, la Buzău, era Edi Iordănescu antrenor şi pe o tabletă, pe care o spărăsesem eu de nervi, dar nu contează, a vorbit cu echipa.

Cine poate să oprească asta? Cine poate să facă aşa ceva? Vă mai spun ceva. UEFA şi FIFA permit să fie o tabletă pe bancă, deschisă, ca să vezi în timp real mişcările.

Deci oricine poate să facă orice”, a declarat, sugestiv, MM Stoica, la Orange Sport.

După despărţirea de Leo Strizu, care nu s-a oficializat însă încă, FCSB este în căutarea unui nou deţinător de licenţă Pro, dar noul regulament al FRF ar putea să o încurce pe vicecampioană.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare