Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist român a fost ţinut trei zile în arest după ce a dat curs unei convocări la naţională. Ce s-a întâmplat: ”A venit armata acasă”

Un fost fotbalist român a fost ţinut trei zile în arest după ce a dat curs unei convocări la naţională. Ce s-a întâmplat: ”A venit armata acasă”

Fotbal intern

Comentarii

Aflat în vizită la Liceul Tudor Vladimirescu din Craiova, Eugen Neagoe (55 de ani), actualul antrenor al Universităţii, a povestit cum a fost ţinut trei zile în arest în tinereţe, după ce a dat curs unei convocări la echipa naţională de juniori.

În vârstă de 55 de ani, Eugen Neagoe a fost parte dintr-una dintre ultimele generaţii care au fost obligate să urmeze un stagiu militar, acest lucru nemaifiind necesar după căderea comunismului.

Încă din tinereţe, actualul antrenor al Universităţii Craiova a ştiut că îşi doreşte o carieră în fotbal, iar acesta chiar a fost crescut în academia echipei sale de suflet, într-o perioadă bună pentru aceasta.

”Au venit cei de la armată acasă, m-au 'invitat' la unitate şi am făcut trei zile de arest”

Prezent în vizită la Liceul Tudor Vladimirescu din Craiova, Neagoe a rememorat un moment haios, dar neplăcut de asemenea, de la începutul carierei sale de fotbalist.

Fostul atacant fusese convocat la naţionala de juniori, în perioada în care se afla în stagiul său militar, şi a plecat alături de selecţionata noastră în Italia, fără să anunţe pe cineva de la unitatea militară.

Când a revenit, Eugen Neagoe a fost vizitat acasă de cei din armată, care l-au ”invitat” la unitate şi l-au ţinut trei zile în arest, ca pedeapsă pentru comportamentul său.

Eugen Neagoe a fost ţinut trei zile în arest după ce a dat curs unei convocări la naţională

Nu am făcut instrucţie, dar am făcut arest vreo trei zile. Fiind jucător la Craiova, credeam că totul mi se cuvine. Am primit convocare de la naţionala de tineret. Aveam un joc amical în Italia.

Eu, bine mersi, am onorat convocarea, am plecat în Italia. Eram soldat, dar nu am luat nicio hârtie de la unitatea militară, practic am plecat fără să anunţ pe nimeni.

Când am revenit în ţară, după acel joc amical din Italia, au venit cei de la armată acasă, m-au 'invitat' la unitate şi am făcut trei zile de arest”, a dezvăluit Eugen Neagoe.

La finalul lui 2022, visul lui Eugen Neagoe s-a îndeplinit, după ce a fost contactat de Mihai Rotaru pentru a prelua banca tehnică a echipei sale de suflet, Universitatea Craiova.

Oltenii speră la titlu, dar, momentan, se află la 13 puncte în urma liderului Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare