Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Îmi ajunge”. Strizu, acuzaţii şocante după ce şi-a dat demisia de la FCSB! O ”sursă din interioriul clubului” l-ar fi sabotat: ”M-a denigrat”

VIDEO | ”Îmi ajunge”. Strizu, acuzaţii şocante după ce şi-a dat demisia de la FCSB! O ”sursă din interioriul clubului” l-ar fi sabotat: ”M-a denigrat”

FCSB

Comentarii

În urma victoriei obţinute de FCSB împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, scor 4-1, Leo Strizu (55 de ani) a şocat lumea fotbalului românesc, luând decizia de a îşi da demisia în direct la flash-interviu, înainte de a explica motivul la conferinţa de presă de după.

Leo Strizu a provocat un şoc uriaş după victoria FCSB-ului cu Petrolul. Antrenorul din acte al vicecampioanei şi-a dat demisia în direct, revoltat de situaţia în care a ajuns.

La flash-interviu, Strizu a anunţat că acesta a fost ultimul său meci alături de trupa roş-albastră, pe care o va părăsi de îndată, indiferent că Pintilii este suspendat.

”Am luat această decizie grea pentru că îmi ajunge”

Antrenorul de 55 de ani a afirmat că la conferinţa de presă îşi va explica decizia şi s-a ţinut de cuvânt, dezvăluind că o ”sursă din interiorul clubului” l-a motivat să facă acest pas.

Leo Strizu susţine că o persoană de la FCSB a ”comandat articole” împotriva sa, cu scopul de a îl denigra şi a îl pune într-o ”postură foarte negativă”.

Tehnicianul a afirmat că nu ştie cine este respectiva sursă, dar că şi-ar dori să afle, pentru a putea răspunde măcar parţial la acuzaţiile şi atacurile sale.

Strizu, acuzaţii şocante după ce şi-a dat demisia de la FCSB

”(n.r. a fost ultimul meci al dumneavoastră?) Da, am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie grea, uşoară... cred că e corectă, pentru că îmi ajunge.

Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar, care m-au adus într-o postură foarte negativă.

Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat. Şi atunci am spus că dacă în interioriul clubului... sunt curios şi eu să aflu... sau poate o să iasă şi o să vedem cine este această persoană, această sursă, să îmi spună în faţă unele lucruri apărute în presă.

Nu am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat. Decizia am luat-o acum, nu o voi schimba, pentru că tot ceea ce spun în permanenţă susţin.

Dacă m-aţi urmărit, nu cred că din partea mea aţi auzit vreodată vorbe urâte la adresa colegilor, echipei, echipelor cu care ne batem la titlu, a antrenorilor, a arbitrajului.

Dar atât timp cât pot să suport unele critici din exterior, această persoană care alimentează în permanenţă presa cu lucruri urâte despre mine, nu cred că pot să continui acest lucru.

Toate materialele de săptămâna asta... nu are rost să vorbim acum despre ele. Şi eu sunt curios cine comandă aceste materiale, apar pe surse, din interioriul clubului.

I-aş propune să iasă în faţă, dacă are curajul, să să spună <<eu sunt cel care nu te vrea sau căruia nu îi place de tine>>.

Nu sunt un tip care să riposteze, dar o să încerc, ca persoană fizică, după ce închei contractul cu Steaua (n.r. FCSB), să îi răspund la unele acuzaţii”, a declarat Leo Strizu, la conferinţa de presă din urma victoriei cu Petrolul.

 

Afla mai multe despre: leo strizu 

viewscnt
Articole similare