Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burchel, invitat de MM în studioul Orange Sport: ”Vreau să vină la o emisiune cu mine”. Ce îi propune oficialul FCSB şefului Şcolii de Antrenori | VIDEO EXCLUSIV

Burchel, invitat de MM în studioul Orange Sport: ”Vreau să vină la o emisiune cu mine”. Ce îi propune oficialul FCSB şefului Şcolii de Antrenori | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

După ce a întocmit un dosar în vederea pedepsirii lui Mihai Pintilii, care a şi încasat între timp o suspendare de patru etape, Lucian Burchel a fost invitat de MM Stoica în studioul Orange Sport, la o emisiune, pentru a răspunde la câteva întrebări.e

În urma plecării lui Nicolae Dică de pe banca tehnică a FSCB, vicecampioana a decis să nu aducă un nou tehnician la club, ci să îl ”promoveze” pe Leo Strizu pe postul de principal.

Desigur că schimbarea a fost doar de formă şi, de fapt, Mihai Pintilii, care nu edţine nici măcar carnetul de antrenor, este cel care o pregăteşte pe vicecampioană, ”alături” de Gigi Becali.

”Vreau să vină la o emisiune cu mine”

După ce FCSB a plecat în cantonament fără principalul Strizu, şeful Şcolii Federale de Antrenori s-a autosesizat şi a decis să întocmească un dosar împotriva lui Mihai Pintilii.

Lucian Burchel a strâns dovezi mai multe luni, iar, după ce semnalat Comisia de Disciplină a FRF în legătură cu neregulile sesizate, ”delegatul” vicecampioanei a fost suspendat patru etape.

MM Stoica l-a criticat vehement pe şeful Şcolii de Antrenori, cu care se ”războieşte” de mai multe luni deja, şi a sugerat că acesta a procedat cu exces de zel în cazul Pintilii.

În direct la Orange Sport, oficialul FCSB l-a invitat pe Lucian Burchel la o emisiune, propunându-i să răspundă la mai multe întrebări şi nelămuriri ale sale.

În plus, Mihai Stoica a dezvăluit că roş-albaştrii nu au niciun plan de a ataca decizia Comsiei de Disciplină a FRF de a îl suspenda pe Mihai Pintilii.

Lucian Burchel, invitat de MM în studioul Orange Sport

Dacă nu era Pintilii la Steaua (n.r. FCSB) în situaţia asta, credeţi vreodată că se întâmpla aşa ceva? Niciodată nu se întâmpla aşa ceva. Sunt convins de treaba asta. Ce să mai vorbim?

Bravo lui Burchel, e tare, şi-a încordat muşchii. Dar aş vrea să îl invit o dată la o emisiune cu mine, să discutăm frumos, civilizat, stăm şi înainte, şi după.

Vreau şi eu să îi pun nişte întrebări acestui Burchel. Că oricum îi place foarte mult cu presa. (n.r. va ataca FCSB decizia?) FCSB nu mai atacă nimic, îşi vede de treabă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare