Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu s-a năpustit asupra centralului Lucian Rusandu la pauza meciului CFR - UTA! Ce i-a reproşat

VIDEO | Dan Petrescu s-a năpustit asupra centralului Lucian Rusandu la pauza meciului CFR - UTA! Ce i-a reproşat

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a fost protagonistul unui moment incredibil la pauza meciului CFR Cluj - UTA Arad. Antrenorul campioanei s-a năpustit asupra centralului Lucian Rusandu, după ce acesta le-a anulat un gol ardelenilor în finalul primei reprize, pentru un fault.

VIDEO | Dan Petrescu s-a năpustit asupra centralului Lucian Rusandu la pauza meciului CFR - UTA

Meciul CFR Cluj - UTA Arad s-a încheiat cu victoria campioanei României, dar ambele părţi s-au simţit lezate de arbitraj după fluierul final, în special oaspeţii.

Laszlo Balint a ţinut un discurs foarte dur la adresa brigăzii conduse de Lucian Rusandu, pe care a acuzat-o că este vinovată de mai multe erori grave şi întreruperi şi prelungiri nenecesare.

Una dintre fazele contestate de ambele părţi a avut loc în finalul primei reprize, când CFR a reuşit să marcheze golul de 2-0, gol care a fost anulat după o verificare îndelungată a VAR.

Balint a afirmat că a văzut de pe bancă faultul din construcţia fazei, în timp ce Dan Petrescu s-a năpustit asupra arbitrului pentru a îl confrunta în legătură cu decizia luată.

”Bursucul” a fugit la Rusandu imediat ce a fost fluierat finalul primei reprize, pentru a îi reproşa că a anulat reuşita echipei sale şi pentru a îl întreba ce fault a văzut.

În cele din urmă, Petrescu a părăsit stadionul fericit, cu toate punctele, reuşind să revină la doar două puncte de liderul Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare