Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini fabuloase cu Rădoi din vestiarul lui Al Tai după victoria obţinută în prelungiri! Cum a fost surprins antrenorul român

VIDEO | Imagini fabuloase cu Rădoi din vestiarul lui Al Tai după victoria obţinută în prelungiri! Cum a fost surprins antrenorul român

Fotbal

Comentarii

Echipa pregătită de Mirel Rădoi (41 de ani), Al Tai, care evoluează în prima ligă a Arabiei Saudite, a reuşit, joi, să obţină o victorie în prelungiri, scor 3-2, împotriva lui Al Fateh. În urma partidei, antrenorul român a fost surprins bucurându-se alături de jucătorii săi în vestiar.

VIDEO | Imagini fabuloase cu Rădoi din vestiarul lui Al Tai după victoria obţinută în prelungiri

Aflat la prima aventură ca antrenor în afara României, după ce le mai pregătise pe FCSB, România U21, România şi Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a reuşit să obţină un rezultat important în ultima etapă.

Al Tai avea să o înfrunte, în deplasare, pe Al Fateh, formaţie aflată chiar deasupra sa în campionat, la şase puncte, devenite trei între timp, după victoria in-extremis obţinută.

Formaţia pregătită de Mirel Rădoi a revenit de la 0-1 şi a reuşit să conducă cu 2-1 la pauză, înainte de a fi egalată pe final de meci, în minutul 77.

Părea că partida are să se încheie la egalitate, până când Knowledge Musona, vedeta echipei, care marcase şi pasase decisiv în prima repriză, a dat lovitura în prelungiri.

Internaţionalul din Zimbabwe i-a adus toate punctele echipeim pregătite de Mirel Rădoi, iar tehnicianul român a fost surprins într-o ipostază fabuloasă în urma partidei.

Fostul selecţioner s-a bucurat în vestiar alături de jucătorii săi, pe care i-a condus către a doua victorie din cinci meciuri după ce a preluat echipa.

După ce şi-a început mandatul cu două înfrângeri, Rădoi a reuşit să obţină şapte puncte din următoarele trei partide, iar Al Tai continuă să se depărteze de zona roşie a clasamentului.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare