Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Petrolul Ploieşti 4-1. Victorie facilă pentru vicecampioană, chiar şi fără Pintilii pe bancă. Edjouma a marcat din foarfecă

VIDEO | FCSB - Petrolul Ploieşti 4-1. Victorie facilă pentru vicecampioană, chiar şi fără Pintilii pe bancă. Edjouma a marcat din foarfecă

Superliga

Comentarii

Joi, de la ora 20:00, FCSB a primit vizita Petrolului Ploieşti, în duelul din a 28-a etapă a Superligii. Gazdele au reuşit să se impună cu scorul de 4-1.

VIDEO | FCSB - Petrolul Ploieşti 4-1 (Şut 6, Compagno 29 pen., 57, Edjouma 87 / Mathaus 9)

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovic - Olaru, Şut, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, Creţu, Miculescu, I. Cristea, Edjouma, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Panteaţ
  • Petrolul: Vâlceanu - Papp, Meijers, Mathaus - Borţa, Purtic, Jair, Grozav, Ţicu - Irobiso, Budescu
  • Rezerve: Leitner, Doua, C. Achim, Seto, Dumitru, Bratu, Tucaliuc, Rădulescu, Bucur

Min 90. Final de meci.

Min 87. Gooooooooool FCSB! Edjouma reuşeşte să înscrie incredibil din foarfecă, deşi a beneficiat şi de ”ajutorul” lui Vâlceanu.

Min 81. Tamm reia cu capul spre poarta lui Vâlceanu, dar portarul reuşeşte să se întindă şi să respingă.

Min 74. Miculescu scapă spre poarta apărată de Vâlceanu şi încearcă să îl păcălească pe portar cu un şut la colţul scurt, dar acesta este atent şi respinge în corner.

Min 57. Goooooooooool FCSB! Compagno majorează diferenţa, după ce reuşeşte să transforme cu capul o centrare excelentă a lui Radunovic.

Min 48. Ratare uriaşă pentru FCSB! Centarea lui Pantea îl găseşte pe Tavi Popescu în careu, dar reluarea sa este modestă şi nu prinde spaţiul porţii.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. Final de repriză.

Min 29. Goooooool FCSB! Compagno transformă fără emoţii de la 11 metri, chiar dacă Vâlceanu a ghicit colţul.

Min 27. Penalty pentru FCSB! Olaru este faultat clar în careu, iar vicecampioana va avea şansa de a înscrie de la punctul cu var.

Min 18. Tavi Popescu şutează direct spre poartă din lovitură liberă, dar Vâlceanu se opune fără probleme.

Min 13. Jair trimite de la distanţă, dar Târnovanu reuşeşte să pareze.

Min 9. Goooooooool Petrolul! Mathaus egalează după doar câteva minute.

Min 6. Goooooooooooool FCSB! Adrian Şut deschide scorul pentru vicecampioană, profitând de lipsa de coordonare a defensivei prahovene.

Min 5. Prima ocazie a meciului le aparţine oaspeţilor. Budescu trimite direct din lovitură liberă, dar încercarea sa trece puţin pe lângă.

Min 1. A început partida.


FCSB şi Petrolul vor închide a 28-a etapă a sezonului regular al Superligii, cu un duel care se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Vicecampioana îşi doreşte să cucerească toate punctele, în contextul în care toate contracanidatele la titlu au reuşit să îşi câştige partidele, în afară de CFR, al cărei meci încă nu s-a încheiat.

Pentru FCSB va fi primul meci fără Mihai Pintilii pe banca tehnică, după ce ”delegatul” a primit o suspendare de patru etape din partea FRF, pentru că şi-ar fi întrecut atribuţiile.

În absenţa sa, antrenorul principal din acte al vicecampioanei, Leo Strizu, va conduce echipa, în timp ce Marius Ianuli i se va alătura pe margine, în locul lui Pintilii.

În ciuda acestor probleme din afara gazonului, FCSB rămâne marea favorită, în contextul în care Petrolul traversează momente foarte grele din punct de vedere financiar.

De la a spera la play-off, ”lupii galbeni” au ajuns să aibă emoţii în privinţa retrogradării, chiar dacă distanţa faţă de zona roşie este, momentan, semnificativă.

La meciul de pe Arena Naţională, mâna lui Becali s-a văzut din start: Edjouma a fost lăsat pe banca tehnică, iar Iulian Cristea la fel, pentru ca Tavi Popescu şi Joyskim Dawa să fie titulari.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare