Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Leo Strizu a cedat şi renunţă la FCSB! "Argăseală va avea mâine demisia pe birou"

BREAKING NEWS | Leo Strizu a cedat şi renunţă la FCSB! "Argăseală va avea mâine demisia pe birou"

FCSB

Comentarii

Deţinătorul licenţei Pro la FCSB, Leo Strizu, paravanul antrenorului care conduce de fapt echipa, Mihai Pintilii, şi-a anunţat demisia din postul pe care-l ocupă la clubul finanţat de Gigi Becali. Strizu nu are de gând să renunţe la această idee şi demisia va ajunge pe masa conducătorului Valeriu Argăseală.

Leo Strizu şi-a anunţat demisia de la FCSB

Instalat pe parcursul sezonului, imediat după plecarea lui Nicolae Dică din funcţia de antrenor principal, Leo Strizu a funcţionat ca un paravan doar în timpul meciurilor pentru Mihai Pintilii, care care conduce toate antrenamentele şi ce se întâmplă în timpul partidelor. 

În acest moment, FCSB are 30 de zile în care să găsească un antrenor principal care să dea indicaţii, perioadă care coincide cu suspendarea lui Pintilii.

Anunţul lui Strizu a venit imediat după FCSB - Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în Superligă

"Vreau să vă spun că am stat şi m-am gândit în această seară am luat o decizie grea pentru mine şi pentru club, dar e ultimul meci în care mai am colaborare cu FCSB. Decizia am luat-o azi, ieri m-am tot gândit, dar cred că decizia din motive personale îmi aparţine. Nu se cade bine nici clubului, nici echipei, dar e mai bine pentru mine. Aş vrea să închid subiectul. Nu vreau să intru în acest subiect. 

Am motive personale, care m-au făcut să iau această decizie. Nu e uşor, dar trebuie s-o iau. 

Eu atât pot spune. Vali Argăseală va avea mâine demisia mea pe birou. Ce să se întâmple? Nu, nu se pune problema să nu ajut clubul, dar... Am luat hotărârea de a accepta postul, indiferent că am contribuit sau nu am contribuit, am ajutat echipa. Eu cred că mi-am făcut datoria", a spus Leo Strizu. 

Leo Strizu, despre tableta apărută lângă banca FCSB în meciul cu Petrolul Ploieşti

De asemenea, Leo Strizu a comentat şi tableta apărută lângă banca tehnică a FCSB în meciul cu Petrolul Ploieşti: "M-aţi întrebat despre colaborarea cu Pintilii, el în tribună, eu pe bancă, dar avem mare încredere în jucători. Comunicare există, dar ne bazăm mult pe echipă. Ştiţi bine situaţia. Pintilii e cel care decide. Nu ştiu dacă mai vedeţi tableta sau nu, dar contează mult prestaţia jucătorilor", a mai spus Leo Strizu. 

Din sezonul următor, FRF ia în calcul să suspende licenţele antrenorilor-paravan, după ce toată discuţia a pornit odată cu lăsarea la Bucureşti a lui Leo Strizu, în timp ce FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya cu Mihai Pintilii. 

Afla mai multe despre: leo strizufcsb petrolul ploiestileo strizu plecare fcsbdemisie leo strizu fcsbgigi becalimihai pintilii 

viewscnt
Articole similare