Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Barcelona nu va putea face transferuri la vară”. Anunţul lui Javier Tebas îi pune în gardă pe catalani

”Barcelona nu va putea face transferuri la vară”. Anunţul lui Javier Tebas îi pune în gardă pe catalani

La Liga

Comentarii

Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal (La Liga), Javier Tebas, a declarat, joi, că Barcelona nu va putea realiza transferuri în vară.

Javier Tebas: ”Barcelona nu va putea face transferuri la vară”

Javier Tebas a fost prezent, joi, summitul ”Financial Times Business of Football”, la Londra, şi a declarat că Barcelona nu va putea opera transferuri în vara viitoare.

Fac un anunţ, iar preşedintele Laporta o să fie foarte supărat. Va fi imposibil ca `Jan` să transfere jucători în vară. Vor trebui să se schimbe multe. Dacă nu, clubul va avea probleme.

Nu am lăsat-o pe FC Barcelona să achiziţioneze jucători în această iarnă, şi nici vara viitoare nu vor putea”, a declarat Javier Tebas, conform presei din Spania.

Dacă vorbele lui Javier Tebas se vor adeveri, Barcelona va trebui să se descurce cu jucătorii din propria academia.

Acest lucru nu va fi neapărat un lucru rău, ”La Masia” fiind cunoscută ca fiind una dintre cele mai puternice academii de fotbal din lume.

Barcelona are viitorul asigurat

Chiar din acest sezon, Xavi Hernandez a decis să se bazeze tot mai mult pe tinerii Gavi (18 ani), Balde (19 ani), Pablo Torre (19 ani), Ansu Fati şi Pedri (ambii 20 de ani).

La ”poarta” primei echipe mai bat şi alţi jucători de la echipa secundă, la fel de talentaţi. Iată câteva nume care ar putea apărea în lotul primei echipe, în sezonul următor, dacă formaţia de pe Camp Nou nu va putea face transferuri: Chadi Riad, Txus Alba, Estanis Pedrola, Antonio Aranda, Angel Alarcon sau Lamine Yamal (15 ani).

 

Afla mai multe despre: tebasbarcelonalaporta 

viewscnt
Articole similare