Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul ia amploare. Cum a reacţionat preşedintele La Liga după ce presa spaniolă a scris că FC Barcelona a plătit un oficial din arbitraj: "Nu-mi place deloc"

Scandalul ia amploare. Cum a reacţionat preşedintele La Liga după ce presa spaniolă a scris că FC Barcelona a plătit un oficial din arbitraj: "Nu-mi place deloc"

FC Barcelona

Comentarii

Scandalul în care este implicat clubul FC Barcelona, ​​​​​​​suspectat că a plătit un oficial din arbitraj, "face mult rău fotbalului spaniol”, a declarat preşedintele LaLiga Javier Tebas, care vrea ca ancheta să "fie dusă până la capăt", relatează AFP.

El Mundo a publicat vineri noi informaţii, susţinând că FC Barcelona a plătit mai mult de 6 milioane de euro, începând din 2001, lui José Maria Enriquez Negreira, fostul număr doi în arbitrajul spaniol între 1994 şi 2018, pentru a consilia clubul în probleme de arbitraj.

"Nu ştiu dacă rezultatele meciului au fost direct afectate. Dar pentru imaginea campionatului nostru... Nu-mi place deloc. LaLiga nu poate rămâne pasivă în faţa indiciilor pe care le avem în presă”, a declarat Javier Tebas.

„Ancheta trebuie să meargă până la capăt (...) pentru că toate acestea dăunează foarte mult fotbalului spaniol”, a declarat liderul, precizând că dacă faptele sunt „prescrise la nivel sportiv” nu este cazul ”şi în penal”.

Tebas a susţinut că „nu a observat niciodată ceva ciudat” în meciurile pe care le-a văzut: „Este foarte complicat să trişezi în lumea arbitrajului. În plus, astăzi, cu televiziunea... Însă nu este necesar ca tentativa de corupţie să funcţioneze pentru ca aceasta să fie condamnabilă”.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare