Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a luat gol de la un licean, remunerat cu 700 de lei pe lună. ”Cei de la UTA nu au vrut să-i mărească salariul”

CFR Cluj a luat gol de la un licean, remunerat cu 700 de lei pe lună. ”Cei de la UTA nu au vrut să-i mărească salariul”

Fotbal

Comentarii

UTA Arad a pierdut, scor 1-2, joi, pe terenul celor de la CFR Cluj, într-o partidă din etapa 28-a din Superligă.

  • Unicul gol al arădenilor a fost marcat de mijlocaşul Rareş Pop, în vârstă de 17 ani şi jumătate, aflat la al doilea său gol în Superligă.â

VIDEO: Golul marcat de Rareş Pop

Rareş Pop, salariu ”simbolic” la UTA Arad

Rareş Pop este unul dintre tinerii jucători români care au ”explodat” în actuala ediţie a Superligii, însă conducătorii celor de la UTA Arad nu se grăbesc să-i ofere un salariu pe măsura talentului său.

  • 15 meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Rareş Pop pentru UTA, în actualul sezon al Superligii.

Răzvan Pleşca, cel care s-a născut în Arad şi a făcut primii paşi în fotbal în oraşul natal, cunoaşte foarte bine ”dedesubturile” echipei fanion a oraşului.

Fostul portar a declarat că Rareş Pop are un salariu extrem de mic la UTA, de doar 700 de lei pe lună, cu toate că reuşeşte partide excelente pe prima scenă a fotbalului românesc.

În acelaşi timp, Rareş Pop are note foarte bune la liceu şi nu neglijează deloc acest aspect, chiar dacă are foarte multe antrenamente şi meciuri pentru ”Bătrâna Doamnă”.

O nouă evoluţie excelentă a lui Rareş Pop, încununată cu gol. Un licean cu salariul de 700 de lei. Din informaţiile mele, atâta are salariul, iar cei de la UTA nu au vrut să îi mărească salariul.

Avea salariu de juniori, că nu a început el ca titular. A dat gol şi cu FCSB. Are note foarte bune la şcoală. El a zis că nu se învoieşte de la şcoală pentru antrenamente. El este elev de nota 10. Eu atât ştiu că are salariul”, a declarat Răzvan Pleşca, conform primasport.ro.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Rareş Pop, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: rares poprazvan plescauta 

viewscnt
Articole similare