Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compagno l-a egalat pe Dugandzic în fruntea marcatorilor din Superligă, dar obiectivul său este altul: ”N-am bonusuri la goluri”

Compagno l-a egalat pe Dugandzic în fruntea marcatorilor din Superligă, dar obiectivul său este altul: ”N-am bonusuri la goluri”

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti, scor 4-1 (2-1), joi seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 28-a a Superligii.

  • Golurile ”roş-albaştrilor” au fost marcate de Adrian Şut (min. 5). Andrea Compagno (min. 29 - pen., 57) şi Malcom Edjouma (min.87), în timp ce pentru ”lupii galbeni” a punctat Felix Mathaus (min. 9).

Andrea Compagno vrea titlul cu FCSB, în detrimentul titlului de golgheter

După cele două goluri marcate în poarta ”lupilor galbeni”, Andrea Compagno a revenit pe prima poziţie a ierarhiei golgheterilor din Superligă, la egalitate cu croatul Marko Dugandzic, de la Rapid.

Cu toate acestea, atacantul italian nu pune mare preţ pe titlul de golgheter. Acesta a recunoscut că ar fi mai bucuros dacă FCSB ar câştiga titlul în acest sezon, decât dacă ar obţine titlul de golgheter, la finalul stagiunii.

Cel mai important este faptul că am câştigat toate cele trei puncte. Sunt fericit şi pentru mine, pentru că pentru un atacant este o gură de oxigen. Nu mă interesează dacă este penalty sau centrare. Astăzi, Risto a pus o centrare foarte bună. Are un picior foarte bun. Şi el, şi Sorescu. Sunt foarte fericit că joc în această echipă.

V-am zis, nu mă interesează de gol. Sunt atacant, este normal că încerc să ajut echipa cu goluri. (n.r. - despre faptul că va lipsi la meciul cu UTA) Da, e normal. Asta a fost decizia. Am încercat să îi explic arbitrului, dar mi-a zis că am călcat. Acum am mult timp să mă pregătesc şi să mă gândesc la meciul cu Sepsi.Nu vreau să stau acasă. Am stat mult cu accidentările, cu suspendările. Îmi pare rău, dar asta e.

Aştept să vină play-off-ul. Mai avem două meciuri şi este important să obţinem cât mai multe puncte. Apoi, urmează un alt campionat.

Mă interesează mai mult pentru echipă, să luăm titlu. Acesta este obiectivul nostru. N-am bonusuri la goluri. Ne gândim doar la echipă şi sper să îmi ajut echipa cât mai mult şi să câştigăm.

Mi-a plăcut că echipa mi-a fost alături. Meciul trecut am avut puţin ghinion, am ratat multe ocazii, dar sunt fericit că astăzi s-a întors norocul”, a declarat Andrea Compagno, la finalul partidei cu Petrolul Ploieşti.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a întors pe locul 4, cu 54 de puncte, cu două mai multe decât Rapid, şi cu mai şase mai multe decât Universitate Craiova, în timp ce Petrolul rămâne pe locul opt, cu 33 de puncte.

VIDEO: Rezumat FCSB - Petrolul 4-1

Afla mai multe despre: arena nationalafcsbpetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare