Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Asta mă îngrijorează cel mai mult”. Ce mesaj le-a transmis antrenorul Petrolului în vestiar jucătorilor după înfrângerea dură cu FCSB

”Asta mă îngrijorează cel mai mult”. Ce mesaj le-a transmis antrenorul Petrolului în vestiar jucătorilor după înfrângerea dură cu FCSB

Petrolul

Comentarii

FCSB a reuşit să o învingă fără drept de apel pe Petrolul Ploieşti în a 28-a etapă a Superligii. Vicecampioana a câştigat cu 4-1 confruntarea de pe Arena Naţională. În urma partidei, antrenorul Florin Pîrvu a fost prezent la flash-interviu şi a dezvăluit ce discuţie a fost nevoit să poarte cu jucătorii săi.

Petrolul a ”bifat” a treia înfrângere la rând în Superligă, a şaptea din ultimele nouă etape, după ce a fost învinsă de FCSB în runda cu numărul 28, scor 4-1.

Compagno a marcat o dublă, după ce Şut deschisese scorul, în timp ce Edjouma a punctat din foarfecă pentru a stabili scorul final. Pentru ”lupii galbeni”, Mathaus a marcat unicul gol.

”Asta mă îngrijorează cel mai mult”

În urma confruntării, Florin Pîrvu a recunoscut că este foarte îngrijorat de situaţia în care se află echipa sa, mai ales de faptul că jucătorii par să îşi piardă încrederea.

Antrenorul Petrolului a dezvăluit că le-a transmis fotbaliştilor în vestiar, după înfrângerea dură cu FCSB, să rămână uniţi, pentru a fi pregătiţi de ”luptele” care vor urma.

Ce mesaj le-a transmis Pîrvu în vestiar jucătorilor după înfrângerea dură cu FCSB

Da, foarte mult (n.r. că au primit 11 goluri în trei meciuri), vă daţi seama. Am întâlnit, practic, primele trei echipe din clasament. Am jucat la Farul, cu CFR şi la FCSB.

Ştiam că jucăm această serie de meciuri foarte grele. Din păcate, în seara aceasta nu ne-am ridicat la nivelul adversarului, o echipă foarte bună, care joacă foarte bine acasă.

La scorul de 1-1, am făcut acel penalty. Dacă intram la pauză cu 1-1, cred că alta era desfăşurarea. E o echipă foarte bună, au jucători care joacă la naţională, uitaţi-vă la lot, an de an se bate la campionat.

Am avut ocazii de a marca, puteam marca în primele minute, a fost o soluţie de a îi prinde pe contraatac, dar din păcate am luat acel gol din penalty. Până atunci, am jucat bine.

Vă daţi seama că nimănui nu îi convine să aibă atâtea înfrângeri. Ce mă îngrijorează cel mai mult e că ne pierdem încrederea jucătorilor.

După meci, am fost în vestiar şi apelul meu către ei a fost să rămânem uniţi, că vor urma meciuri foarte grele şi unitatea de grup este foarte importantă”, a declarat Florin Pîrvu, după înfrângerea cu FCSB.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare