Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost descoperit modul în care îşi primeşte Strizu ”ordinele”! Detaliul incredibil observat în timpul meciului FCSB - Petrolul

VIDEO | A fost descoperit modul în care îşi primeşte Strizu ”ordinele”! Detaliul incredibil observat în timpul meciului FCSB - Petrolul

FCSB

Comentarii

Cu Mihai Pintilii (38 de ani) suspendat de Comisia de Discplină a FRF, Leo Strizu (55 de ani) a rămas omul ”de bază” de pe banca tehnică a FCSB, chiar dacă nu are pic de putere de decizie. În timpul duelului cu Petrolul, a fost observat de toată lumea cum îşi primeşte acesta ”ordinele”.

Mihai Pintilii a încasat o suspendare de patru etape din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după ce s-a ajuns la concluzia că ”delegatul” vicecampioanei şi-a întrecut atribuţiile pe marginea terenului.

Acesta va fi nevoit să stea la lojă la următoarele patru meciuri, unde i se va alătura şi MM Stoica, deşi se zvonise iniţial că managerul general va fi cel care îi va lua locul lui Pintilii.

A fost descoperit modul în care îşi primeşte Strizu ”ordinele”

Totuşi, indiferent cine se află pe banca tehnică, la FCSB modul de procedare este acelaşi. Gigi Becali decide echipa, schimbările şi orice altceva îşi doreşte să decidă.

Cum Mihai Pintilii nu s-a mai aflat pe bancă la meciul cu Petrolul Ploieşti, vicecampioana a avut nevoie de un alt om care să ţină legătură între staff şi decidenţii echipei.

În minutul 80, s-a văzut clar tableta folosită de Leo Strizu şi Lucian Filip, care, la acel moment, se uitau la un grafic care explica cum trebuie să se aşeze jucătorii roş-albaştri la cornere în apărare.

Detaliul incredibil observat în timpul meciului FCSB - Petrolul

Desigur că astfel de imagini nu sunt deloc şocante şi poate fi de înţeles de ce ar fi nevoiţi cei din staff să mai consulte tactica, în contextul în care principalul ”adevărat” nu se află pe margine.

Doar că Leo Strizu a fost surprins şi într-o ipostază mai nefavorabilă. Gsp a prezentat imagini cu tableta folosită de vicecampioană, pe care cei din staff aveau deschisă aplicaţia Whatsapp.

Prin intermediul acesteia, oamenii aflaţi pe bancă au putut ţine legătură cu patronul sau cu Mihai Pintilii, pentru a primi indicaţii cât mai rapide, pe care să le transmită mai departe.

Ce a afirmat MM Stoica înainte de meci s-a adeverit însă. Pentru FCSB, a fost complet irelevant că nu şi-a avut antrenorul pe bancă, reuşind oricum să se impună cu scorul de 4-1, în urma unui joc pe care l-a dominat autoritar.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare