Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB a anunţat oficial cine îi ia locul lui Mihai Pintilii pe banca tehnică. Inclusiv MM Stoica dispare de pe teren

ULTIMA ORĂ | FCSB a anunţat oficial cine îi ia locul lui Mihai Pintilii pe banca tehnică. Inclusiv MM Stoica dispare de pe teren

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat cine îi ia locul de delegat lui Mihai Pintilii pe banca echipei la meciurile oficiale. De asemenea, inclusiv MM a anunţat că se mută în lojă, unde va sta şi antrenorul.

Schimbare pe foaia FCSB! Cine îi ia locul de delegat lui Mihai Pintilii

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis pedeapsa pentru Mihai Pintilii, antrenorul care conduce de fapt FCSB în faţa deţinătorului licenţei Pro, Leo Strizu. 

Federalii l-au suspendat pentru patru meciuri pe Mihai Pintilii, după ce plângerea a venit din partea şefului şcolii de antrenori, Lucian Burchel, care a acuzat că antrenorul a dat indicaţii în timpul meciurilor şi a participat la acţiuni dedicate doar deţinătorului licenţei Pro. 

Pentru finalul sezonului regulat, FCSB a decis cine e înlocuitorul lui Pintilii ca delegat pe banca echipei, în Superligă. 

Marius Ianuli, team manager la FCSB, va fi trecut pe foaie, iar antrenorul de facto trece în lojă. 

”(n.r. în locul lui Pintilii, stă altcineva pe bancă?) Da, Marius Ianuli”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Şi Mihai Stoica dispare de pe banca FCSB

Vizibil deranjat de decizia luată la comisia FRF, managerul general al FCSB a anunţat că părseşte şi el banca tehnică şi va urmări meciurile din loja stadionului, alături de alţi oficiali. 

"Şi nu stau eu pe bancă cum scrie presa, eu stau în lojă cu Pintilii. Nu vreau să stau pe bancă. (n.r. de ce?) Pentru că am 58 de ani.

(n.r. şi?) Nu am chef să stau pe bancă, acolo se trăieşte cu o intensitate mai mare şi am alte priorităţi. Mă protejez, exact. Nu o să mai fiu responsabil cu copiii de mingi, ca până acum, o să stau în tribună”, a adăugat expertul Orange Sport. 

Până la finalul sezonului, FCSB mai joacă împotriva echipelor: Petrolul Ploieşti, acasă, UTA, în deplasare, şi cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în deplasare. 

Joi, de la 20:00, FCSB joacă pe Arena Naţională contra Petrolului Ploieşti, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: mihai stoicamihai pintiliiinlocuitor fcsbantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare