Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la FCSB! Cale liberă pentru o revenire şocantă pe banca tehnică: ”Din punctul meu de vedere, poate să vină” | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie la FCSB! Cale liberă pentru o revenire şocantă pe banca tehnică: ”Din punctul meu de vedere, poate să vină” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre demisia lui Leo Strizu (55 de ani) de la FCSB. Deşi a anunţat că va pleca după meciul cu Petrolul, antrenorul încă nu a făcut demersurile pentru despărţirea de vicecampioană.

După victoria răsunătoare obţinută de FCSB împotriva Petrolului Ploieşti, în a 28-a etapă a Superligii, Leo Strizu a anunţat că îşi va da demisia de pe banca tehnică a vicecampioanei.

Antrenorul principal din acte al trupei roş-albastre a afirmat apoi, la conferinţa de presă, că a luat această decizie pentru că ar fi fost ”lucrat” de cineva din club, făcând referire la MM Stoica.

Răsturnare de situaţie la FCSB

Invitat în studioul Orange Sport, managerul general de la FCSB i-a răspuns tehnicianului de 55 de ani, înainte de a dezvălui că acesta nu s-a ţinut de fapt de cuvânt.

Strizu afirmase că îi va înmâna vineri demisia lui Valeriu Argăseală, dar, până vineri seara, încă nu făcuse acest pas, lucru care l-a făcut pe MM Stoica să sugereze ceva şocant.

Managerul general de la FCSB a afirmat că, din punctul său de vedere, dacă nici nu a demisionat încă, Leo Strizu are cale liberă să revină pe banca tehnică a vicecampioanei, pentru a îşi recăpăta postul.

Totuşi, Mihai Stoica a punctat că, dacă Strizu chiar îşi doreşte să aibă atribuţiile unui antrenor principal, nu să fie o ”marionetă”, atunci îi trebuie o altă echipă.

Cale liberă pentru revenirea şocantă a lui Leo Strizu

Dacă vrea alte atribuţii, poate să meargă oriunde, nu aici. Am spus clar, nu pot să îl interzic (n.r. la antrenamente)... cui îi spun? Pun bodyguard la vestiar, îi spun căpitanului? E o prostie.

Nu şi-a depus demisia până acum, din punctul meu de vedere, poate să vină şi în continuare la echipă. Nu vreau să dau replici, pot să dau replici tăioase... poate nu ştiu altceva, dar ştiu să vorbesc.

Nu pot să spui că a apărut în ziare... ce a apărut? A apărut prostia că l-am interzis şi am spus aici că nu e adevărat. Să se uite oamenii la emisiuni”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.



Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare