Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Două posibile variante de antrenor la FCSB, ”demontate” de un oficial al clubului. ”Nu se pune problema!”

EXCLUSIV | Două posibile variante de antrenor la FCSB, ”demontate” de un oficial al clubului. ”Nu se pune problema!”

Fotbal

Comentarii

Manager general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), a declarat că nu există niciun antrenor, în momentul de faţă, în postura de favorit pentru a-l înlocui pe Leo Strizu (55 de ani), cel care şi-a anunţat demisia.

  • Leo Strizu şi-a anunţat demisia, joi seară, imediat după partida pe care FCSB a câştigat-o împotriva celor de la Petrolul, scor 4-1, pe Arena Naţională, în etapa a 28-a din Superligă.

Corneliu Ionescu şi Dacian Nastai nu sunt variante pentru FCSB

Primele nume indicate ca posibili înlocuitori ai lui Leo Strizu la FCSB sunt Corneliu Ionescu, conform fanatik.ro, cel care este antrenor la echipele de juniori, dar şi Dacian Nastai, cel care a antrenat până de curând echipa secundă a celor de la FCSB, Unirea Constanţa.

Cu toate acestea, Mihai Stoica a ţinut să excludă orice posibilitatea ca unul dintre cei doi antrenori să preia statutul de ”principal” de la FCSB, în locul lui Leo Strizu.

Nu avem niciun nume în acest moment. Corneliu Ionescu? Bulgarul? Nu cred că are licenţă Pro. Este la noi la club, dar nu cred că are licenţă

(n.r. - Există vreo şansă să fie ales Dacian Nastai, de la Unirea Constanţa?). Nastai? Nici nu se pune problema. Nu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pedepse uriaşe pentru antrenorii-paravan şi echipele care îi angajează

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, Comitetul Executiv al FRF a implementat, vineri, sancţiuni extrem de dure pentru antrenorii-paravan şi pentru echipele care se ocupă cu această practică, ce vor intra în vigoare din sezonul următor.

Aşadar sursa citată anunţă că antrenorii cu licenţă care vor fi ”de formă” la echipele de club vor fi suspendaţi timp de doi ani şi amendaţi cu 20.000 de lei, în timp ce cluburile care îi vor angaja vor fi nevoite să plătească o amendă uriaşă: 200.000 de lei (40.000 de euro).

Dacă situaţia se va repeta, clubul va plăti o amendă dublă: 400.000 de lei (80.000 de euro).

Afla mai multe despre: mihai stoicadacian nastaicorneliu ionescu 

viewscnt
Articole similare