Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu! Dezvăluiri în premieră făcute de oficialul FCSB: ”Exact aşa, doar că invers. Oamenii au tulburări câteodată” | EXCLUSIV

MM Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu! Dezvăluiri în premieră făcute de oficialul FCSB: ”Exact aşa, doar că invers. Oamenii au tulburări câteodată” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După ce Leo Strizu (55 de ani) a decis să îşi dea demisia şi să lanseze acuzaţii şocante la adresa celor de la FCSB, MM Stoica i-a răspuns acestuia, în direct la Orange Sport. Oficialul vicecampioanei a făcut dezvăluiri în premieră despre venirea antrenorului la Bucureşti.

Joi, după victoria răsunătoare cu Petrolul, Leo Strizu a produs un şoc major, după ce a decis să îşi dea demisia de la FCSB, dezamăgit că ar fi fost lucrat de cineva din club.

Persoana la care s-ar fi referit acesta ar fi fost chiar MM Stoica, iar, invitat în studioul Orange Sport, oficialul vicecampioanei i-a răspuns antrenorului de 55 de ani.

”Exact aşa, doar că invers”

MM a dezvăluit în premieră că el a fost cel care l-a adus pe Strizu la Bucureşti, în urmă cu un an şi jumătate, din milă, şi a afirmat că acuzaţiile acestuia nu au bază în realitate.

Managerul general al FCSB a încheiat prin a puncta că Mihai Pintilii este alesul pe termen lung al echipei roş-albastre şi că subiectul Strizu ”nu e important”.

MM Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu

Da, exact aşa, doar că invers (n.r. ce a zis Strizu la conferinţă). Gigi a ieşit şi a spus că l-a angajat pe Strizu pentru că l-a rugat Teia, nu, eu l-am rugat, acum un an şi jumătate.

L-am rugat pentru că am fost foarte bun prieten cu el, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, şi-a pierdut fratele, ne-am întâlnit după 15 ani şi am trăit un sentiment ciudat, am zis <<ai vrea să vii să...>>.

L-am angajat. A fost angajat la insistenţa mea, 10 ani dispăruse. Acum, dacă el vrea să aibă alte atribuţii, eu inţeleg, nu se poate la noi, situaţia e clară, la noi e de aşa natură că avem nevoie de licenţă, Pintilii e antrenor.

Pintilii a fost foarte afectat, dacă echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani, în 2023... în afară de la Sibiu, am făcut numai meciuri bune. În rest, am fost superiori adversarilor.

Echipa asta joacă fotbal foarte bun datorită lui Pintilii în primul rând. El e o persoană cum rar întâlneşti, un om dulce, care are 'leadership' în sânge şi ştie fotbal.

Degeaba ştii fotbal dacă nu ştii să comunici cu jucătorii. Şi uitaţi-vă la juc, îl iubesc pe Pintilii şi joacă şi pentru el. El e afectat de tot ce s-a întâmplat, e un tânăr de 38 de ani.

Şi cei de la FRF au dreptate, dar nu trebuia făcut ceva de aşa o tevatură. El e suspendat degeaba, nu a făcut nimic. A condus echipa când a avut dispensă de la UEFA.

Eu nu pot să comand articole în ziare, pentru că nu există ziarişţti la momentul ăsta... au apărut glume la adresa lui, pentru că nu ai cum să nu glumeşti câteodată... când tu nu îl ştii pe Filip...

Nu vreau să vorbesc de acest subiect, nu e important. Atât, eu l-am adus la Steaua (n.r. FCSB). Oamenii au tulburări câteodată...” a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare