Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, vizat de un nou transfer. Un club important din Serie A a demarat negocierile

Răzvan Marin, vizat de un nou transfer. Un club important din Serie A a demarat negocierile

Fotbal

Comentarii

Răzvan Marin (26 de ani) ar putea face obiectul unui transfer important în perioada următoare de ”mercato”.

Potrivit presei din Italia, Fiorentina este gata să-l vândă pe mijlocaşul marocan Sofyan Amrabat (cel mai probabil la AC Milan) şi are nevoie de un mijlocaş de profil asemănător.

Răzvan Marin, din vară la Fiorentina?

Aşadar, conform informaţiilor oferite de ”calciomercato.com”, mijlocaşul român Răzvan Marin se află printre priorităţile formaţiei viola, pentru vara viitoare.

Vineri dimineaţă, agentul lui Răzvan Marin, Pietro Chiodi, a fost văzut la ”Centrul Sportiv Davide Astori”, baza de pregătire a Fiorentinei, iar acest lucru a dat frâu liber speculaţiilor.

În acest sezon, Răzvan Marin evoluează la Empoli sub formă de împrumut, de la Cagliari, însă nu ar fi exclus ca acesta să-şi dorească mai mult de la cariera sa, în vară, şi să-şi forţeze un nou transfer.

  • 8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.de.

Firenzeviola.it” anunţă că mijlocaşul român nu ar fi pe deplin mulţumit de cum se desfăşoară lucrurile la Empoli, chiar dacă echipa se află undeva la mijlocul clasamentului din Serie A (locul 13) şi nu ar refuza un transfer la Fiorentina. În plus, se pare că primele discuţii între părţi ar fi fost deja iniţiate.

Dacă se va transfera la Fiorentina, Răzvan Marin ar putea redeveni coleg cu un al fotbalist român, Louis Munteanu, cel care este împrumutat în acest sezon la Farul Constanţa.

  • Fiorentina se află pe locul 12 în Serie A, cu 28 de puncte adunate după 24 de runde.
  • 23 de meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive a adunat Răzvan Marin pentru Empoli, în acest sezon din Serie A.

Cine este Răzvan Marin?

Răzvan Marin este fiul fostului internaţional român Petre Marin. A făcut primii paşi în fotbal la Pro Luceafărul Bucureşti, iar în 2009, la 13 ani, s-a transfera la ”Academia Gheorghe Hagi”.

După ce şi-a câştigat locul de titular în echipa de seniori a ”Regelui”, la Viitorul Constanţa, Răzvan Marin a fost vândut în Belgia, la Standard Liege, pentru aproximativ 5 milioane de euro, în ianuarie 2017.

Doi ani şi jumătate mai târziu, Standard îl vindea pe Răzvan Marin la Ajax Amsterdam, pentru 12.5 milioane de euro, dar fotbalistul român nu reuşea să se impună şi era împrumutat la Cagliari, după doar un sezon.

în vara lui 2021, Cagliari a activat clauza de transfer definitiv, de 10 milioane de euro, însă, după ce echipa a retrogradat în Serie B, Marin a fost împrumutat la Empoli, în schimbul a un milion de euro, până în vară, cu opţiune de transfer definitiv, pentru alte 7 milioane de euro.

  • Răzvan Marin a adunat 44 de meciuri şi 2 goluri în naţionala de seniori a României.

Afla mai multe despre: razvan marinfiorentinapetro chiodi 

viewscnt
Articole similare