Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun transfer din Superligă din această iarnă? Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Moldovan: ”E o achiziţie foarte bună” | EXCLUSIV

Cel mai bun transfer din Superligă din această iarnă? Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Moldovan: ”E o achiziţie foarte bună” | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în urma victoriei obţinute de CFR Cluj împotriva UTA-ei Arad, Viorel Moldovan a lăudat una dintre achiziţiile reuşite de campioană în aceast iarnă, considerând că fotbalistul transferat de ardeleni este peste media campionatului nostru şi deja foarte important pentru Dan Petrescu (55 de ani).

Joi, CFR Cluj a reuşit să obţină o victorie muncită împotriva UTA-ei Arad, dar este greu de crezut că rezultatul ar fi fost acelaşi dacă arbitrajul s-ar fi ridicat la nivelul jocului celor două echipe.

Brigada condusă de Lucian Rusandu este acuzată că a ”ratat” cel puţin o eliminare pentru CFR Cluj, dacă nu două, şi un penalty tot în favoarea formaţiei pregătite de Laszlo Balint.

”E o achiziţie foarte bună”

În cele din urmă, campioana a obţinut toate punctele, iar unul dintre jucătorii care au contribuit decisiv în acest sens este nou-venitul Ermal Krasniqi (24 de ani), care a impresionat după sosirea în Gruia.

Fotbalistul kosovar a fost adus de la campioana din ţara sa natală, Ballkani, pe care a înfruntat-o CFR Cluj în grupele Conference League, şi contribuit deja trei goluri şi un assist în şapte etape de campionat.

Titular aproape meci de meci încă de la venirea la Cluj, Krasniqi a fost cel care a produs eliminarea din meciul cu Lazio, care a reprezentat unica speranţă a CFR-ului de a progresa în cupele europene.

Chiar dacă, în cele din urmă, campioana a fost eliminată, lui Ermal Krasniqi nu i se poate reproşa aproape nimic, iar transferul său pare a fi o veritabilă lovitură dată de CFR, mai ales că acesta încă este tânăr.

Cel mai bun transfer din Superligă din această iarnă?

În opinia lui Viorel Moldovan, fotbalistul din Kosovo este ”peste media campionatului nostru” şi reprezintă o ”achiziţie foarte bună” reuşită de Nel Varga, care i-ar putea aduce un profit CFR-ului.

Sunt câţiva fotbalişti peste media campionatului nostru. Krasniqi e achiziţie foarte bună, jucător cu potenţial, care marchează, care produce ceve. E la baza acţiunilor de la CFR Cluj”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

De când a sosit în Gruia, Ermal Krasniqi a fost titular în opt din nouă meciuri, fiind introdus de pe bancă şi în partida în care nu a fost trimis pe gazon din primul minut.

Afla mai multe despre: krasniqi 

viewscnt
Articole similare