Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini şocante cu piciorul unui jucător de la UTA după meciul cu CFR. Ce decizie a luat Rusandu după acest fault: ”Nu este apt psihic să arbitreze”. VIDEO

Imagini şocante cu piciorul unui jucător de la UTA după meciul cu CFR. Ce decizie a luat Rusandu după acest fault: ”Nu este apt psihic să arbitreze”. VIDEO

Superliga

Comentarii

Stefan Milosevic, de la UTA, s-a ales cu răni serioase la un duel cu portarul CFR-ului, la care arbitrul n-a dat penalty.

Lucian Rusandu a avut la CFR - UTA (2-1) una dintre cele mai slabe prestaţii ale unui arbitru, în acest sezon an Ligii 1.

Centralul născut în Sfântu Gheorghe a greşit o mulţime de faze foarte controversate, cele mai multe în favoarea lui CFR Cluj.

Stefan Milosevic este plin de răni, dar Rusandu n-a văzut penalty

Printre alte faze extrem de controversate a fost şi faultul lui portarului Răzvan Sava (CFR Cluj) asupra lui Stefan Milosevic.

Faza s-a petrecut în minutul 86, când CFR Cluj conducea cu 2-1. Milosevic a primit o minge peste apărarea adversă, a rămas singur cu portarul, dar Sava l-a agăţat cu crampoanele pe picior.

Lucian Rusandu n-a dat penalty şi nici nu a fost avertizat că a fost lovitură de la 11 metri. Însă reluările arată cum Sava îl raşchetează cu crampoanele pe Milosevic.

De altfel, atacantul lui UTA Arad şi-a arătat la vestiar urmele pe care le are pe picior după acel duel petrecut în careul lui CFR Cluj.

Bogdan Cosmescu: ”Rusanu nu este apt psihic să arbitreze”

Modul în care a condus Lucian Rusandu partida dintre UTA şi CFR Cluj a produs indignare în studioul Orange Sport.

O reacţie vehementă a venit de la Bogdan Cosmescu, expert şi comentator Orange Sport, care susţine spune că Lucian Rusandu pur şi simplu n-a fost în stare să-şi asume luarea vreunei deciziii:

”Concluzia este simplă, nu este apt psihic să arbitreze. Faptul că stă 3 minute să se uite să vadă dacă acolo este penalty, înseamnă că lui îi este frică să ia orice decizie”, a spus Bogdan Cosmescu.

Viorel Moldovan l-a completat: ”Are dreptate Balint (n.r. Laszlo Balint). Sunt chestii evidente, se văd din avion, din satelit, iar tu ai nevoie să tegiversezi atât”, a spus Moldovan.

Ciprian Deac, atac dur la Roger. A scăpat doar cu galben

În mintul 72, Ciprian Deac ar fi putut fi şi el eliminat, după un fault foarte dur asupra fostului său coleg de la CFR Cluj, Roger.

Mijlocaşul lui CFR Cluj a avut o intrare întârziată şi l-a raşchetat pe Roger cu crampoanele pe toată lungime piciorului stâng.

Lucian Rusandu a considerat însă că n-a fost fault de cartonaş roşu, astfel că Deac a scăpat doar cu galben.

În acel moment, CFR Cluj conducea deja cu 2-1, dar avea un om eliminat după intrarea criminală a lui Maglica asupra lui Vukcevic, fază petrecută în minutul 70.

 

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare