Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două variante de antrenor pentru FCSB, după demisia lui Leo Strizu. La cine poate apela Gigi Becali

Două variante de antrenor pentru FCSB, după demisia lui Leo Strizu. La cine poate apela Gigi Becali

FCSB

Comentarii

În urma victoriei obţinute de FCSB împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, scor 4-1, Leo Strizu (55 de ani) a şocat lumea fotbalului românesc, luând decizia de a îşi da demisia în direct la flash-interviu, înainte de a explica motivul la conferinţa de presă de după.

Leo Strizu a provocat un şoc uriaş după victoria FCSB-ului cu Petrolul. Antrenorul din acte al vicecampioanei şi-a dat demisia în direct, revoltat de situaţia în care a ajuns.

Două variante de antrenor pentru FCSB, după demisia lui Leo Strizu. La cine poate apela Gigi Becali

FCSB a rămas fără antrenor principal, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia la finalul meciului cu Petrolul. Cel mai probabil, oficialii roş-albaştrilor vor apela la un antrenor cu licenţă PRO, dar tot Mihai Pintilii va fi cel care pregăteşte echipa. În aceste condiţii, o variantă ar fi Dacian Nastai, care, momentan, este pe banca echipei Unirea Constanţa.

În vârstă de 49 de ani, Dacian Nastai a mai fost în cărţi pentru a ajunge principal la FCSB după ultima plecare a lui Toni Petrea, dar s-a renunţat la idee.

CV-ul lui Nastai nu este chiar de FCSB, având în vedere că antrenorul s-a ocupat de următoarele echipe: Olimpia Satu Mare, Silvania Şimleul Silvaniei şi Luceafărul Oradea.

  • Dacian Nastai deţine licenţă PRO şi a mai trecut pe la Sportul Şimleu, Luceafărul Oradea, FCSB 2 sau FCSB U19.

O altă variantă pentru acest post este Ionuţ Ilie, aşa cum anunţa şi MM Stoica în luna noiembrie.  Ilie face parte deja din cadrul clubului FCSB şi lucrează cu juniorii clubului, având licenţă Pro.

Leo Strizu: ”Dacă este bărbat, să-mi spună”

Strizu a fost deranjat de mai multe informaţii din interiorul echipei care au apărut în spaţiul public.

„Am stat foarte mult şi m-am gândit, am luat această decizie, cred că e corectă, pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar, care n-au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte, foarte negativă. Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat foarte, foarte mult. 

Sunt curios şi eu să aflu, poate o să iasă şi o să vedem cine este această persoană, această sursă, să-mi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă. Dacă este bărbat, n-am nimic împotriva să-mi spună tot ceea ce a comandat. Decizia am luat-o acum, nu mă voi schimba, nu ştiu dacă m-aţi cunoscut dar susţin tot ceea ce spun”, a spus Leo Strizu.

”Nu am fost atent”. Haos la FCSB. Jucătorii nu ştiau că Leo Strizu şi-a dat demisia

Afla mai multe despre: fcsbleo strizu 

viewscnt
Articole similare