Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică Gică Hagi înfrângerea surprinzătoare suferită împotriva lui U Cluj: ”Felicitări lor, au reuşit să facă asta”

Cum explică Gică Hagi înfrângerea surprinzătoare suferită împotriva lui U Cluj: ”Felicitări lor, au reuşit să facă asta”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut surprinzător duelul din a 29-a etapă a Superligii, scor 0-2, împotriva lui U Cluj. În urma partidei, Gică Hagi a tras concluziile pentru echipa sa şi i-a felicitat pe advesari pentru faptul că au reuşit să contracareze jocul echipei sale.

Farul Constanţa reuşise să se menţină în fruntea Superligii pe aproape întreg parcursul sezonului regular, însă este aproape de a îşi pierde, din nou, locul de lider.

Echipa pregătită de Gică Hagi a făcut deplasarea în Ardeal pentru a o înfrunta pe U Cluj şi a fost învinsă surprinzător de ”şepcile roşii”, scor 2-0.

”Felicitări lor, au reuşit să facă asta”

În realitate, tabela ar fi putut lua alte proporţii, iar ”Regele” a recunoscut la flash-interviu de după meci că formaţia adversă a meritat pe deplin victoria.

Gică Hagi i-a felicitat pe cei de la U Cluj pentru faptul că au reuşit să contracareze planul echipei sale şi a punctat că formaţia sa trebuie să îşi revină la meciurile viitoare.

Cum explică Gică Hagi înfrângerea surprinzătoare suferită împotriva lui U Cluj

”(n.r. ce s-a întâmplat în această seară?) O echipă care a fost mult mai iute ca noi, mult mai agresivă. Noi, din păcate, am uitat de jocul nostru, nu am avut posesie, am jucat doar mingi lungi

Am fost lenţi, aici ne-a depăşit echipa gazdă, felicitări Clujului că a făcut lucrul ăsta. Noi ne gândim, reflectăm şi mergem înainte. Înfrângerile nu plac nimănui.

Toate echipele au loturi (n.r. bune), important e să joci fotbalul tău, să ai identitate, chiar dacă joci în deplasare, acasă, la două zile, la şapte zile, trebuie să ai capacitatea asta.

În seara asta noi nu am avut, din nou felicitări echipei gazde. Vorbim doar de meciul din seara asta, tot ei au făcut ce au făcut să ajungem aici, dar aia e istorie.

Ne aşteaptă meciuri foarte grele, cu Rapid deja începe play-off, trebuie să revenim, să analizăm şi să încercăm să fim noi de dinainte”, a declarat Gică Hagi, după înfrângerea cu U Cluj.

În urma acestui rezultat, Farul a rămas la borna de 61 de puncte, după 29 de etape, astfel că ar putea fi întrecută de CFR înanintea ultimei runde din sezonul regular, campioana fiind la doar două lungimi în urmă.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare