Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formaţia din Superligă care a întrecut toate aşteptările în 2023! Panduru: ”La fiecare meci face spectacol, o forţă, te impresionează” | EXCLUSIV

Formaţia din Superligă care a întrecut toate aşteptările în 2023! Panduru: ”La fiecare meci face spectacol, o forţă, te impresionează” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Vineri seara, Farul Constanţa a suferit o înfrângere împotriva lui U Cluj, care ar putea să îi facă pe dobrogeni să piardă primul loc. Invitat în studioul Orange Sport în urma confruntării, Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre trupa ardeleană, care a depăşit toate aşteptările în 2023.

U Cluj părea ”blestemată” la finalul lui 2022, aflată într-o luptă aprigă împotriva retrogradării şi abandonată de antrenorul în care îşi punea toate speranţele, Eugen Neagoe, care a fugit la Universitatea Craiova.

Ioan Ovidiu Sabău şi-a dat acordul să revină pe banca tehnică a echipei sale de suflet, pentru a contribui la salvarea acesteia de la retrogradare, iar rezultatele de până acum sunt copleşitoare.

”Joacă fotbal şi la fiecare meci face spectacol”

În afara umilinţei 0-5 cu U Craiova 1948, ardelenii au arătat bine meci de meci, iar vineri au reuşit să devină doar a patra echipă care o învinge pe Farul în această ediţie de campionat.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a afirmat că a fost foarte impresionat de ”şepcile roşii”, recunoscând că nu s-ar fi gândit că echipa pregătită de Gică Hagi va pierde la Cluj.

Fostul ”tricolor” a vorbit la superlativ de Ioan Ovidiu Sabău, pe care îl consideră responsabil pe deplin pentru schimbarea feţei echipei şi pentru jocul neaşteptat de spectaculos practicat acum de U Cluj.

Formaţia din Superligă care a întrecut toate aşteptările în 2023

Nici la acel 1-3, 4-3 (n.r. revenirea Universităţii Craiova împotriva Farului) nu am văzut Farul atât de slabă. Nu te gândeai că poate să piardă la Cluj. Dar adevărat e că U Cluj arată foarte bine de când vine Sabău.

Neluţu schimbă faţa echipei, joacă fotbal şi la fiecare meci face spectacol. Dacă era 3-0 în prima repriză, nu cred că mira pe nimeni. Cinci ziceam că e cam mult, dar hai că trei... cred că 3-0 clar.

Vezi o forţă, o viteză, un fotbal spre poarta adversă, una-două mingea în faţă şi şut la poartă. Thiam trage nişte ghiulele nici nu ştii de unde... doar la penalty nu!

Te impresionează U Cluj în prima repriză, din primele minute mirosea a gol”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare