Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Sabău, sub lupa experţilor Orange Sport după victoria cu Voluntari din Superligă: ”Jucătorii îl respectă. Cred că va salva echipa!” | EXCLUSIV

Neluţu Sabău, sub lupa experţilor Orange Sport după victoria cu Voluntari din Superligă: ”Jucătorii îl respectă. Cred că va salva echipa!” | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Formaţia Universitatea Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii, prima din acest an.

Neluţu Sabău a debutut cu victorie în Superligă. Echipa ardeleană a reuşit să impresioneze, chiar dacă a câştigat doar un singur gol. Băieţii lui Neluţu Sabău au jucat foarte ofensiv şi au trimis foarte multe şuturi către poarta ilfovenilor. 

U Cluj a fost nevoită să se despartă de Eugen Neagoe, antrenor care a decis să accepte oferta lui Mihai Rotaru şi să meargă la Universitatea Craiova. 

Ardelenii au fost nevoiţi să apeleze la Neluţu Sabău, dar lucrurile pare că arată bine după primul meci oficial din acest an. 

Florin Răducioiu l-a analizat pe Neluţu Săbău. Fostul internaţional susţine că fotbaliştii îl respectă pe antrenor. De asemenea, expertul Orange Sport crede că Sabău poate salva echipa de la retrogradare. 

”Jucătorii îl respectă pe antrenor. Eu îl cunosc foarte bine pe Neluţu. Este extraordinar. Ştiu că ţine la disciplină, la concentrare la antrenamente. Jucătorii trebuie să respecte programul. 

E adevărat, ei sunt doar de 3 săptămâni împreună. Victorii ajută grupul să aibă o stare de spirit bună. E ca un medicament, care te vindecă. Sunt convins că Neluţu va reuşi să salveze această echipă datorită spiritului şi datorită acestui joc ofensiv”, a spus Florin Răducioiu, la Orange Sport. 

Universitatea Cluj – FC Voluntari, scor 2-1, în primul meci din acest an din Superligă

Au marcat Thiam ’37 şi Fulop ’88 pentru învingători, respectiv Damaşcan ’62 pentru Voluntari.

La debutul antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, clujenii au dominat prima repriză a meciului cu FC Voluntari şi au deschis scorul în minutul 37, când Ricardinho a deviat lovitura liberă a lui Thiam pentru 1-0 la pauză.

În startul reprizei secunde, Meleke a primit cartonaşul roşu, dar FC Voluntari a avut un forcing care a adus egalarea – în minutul 62, atunci când Ispas a pierdut mingea în faţa lui Costin care a pasat în faţa porţii, iar Damaşcan a înscris.

Afla mai multe despre: u cluj-superligă-neluţu sabău 

viewscnt
Articole similare