Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre marile speranţe ale Farului îl dezamăgeşte pe Panduru: ”Iei mingea şi te duci până o pierzi. Aceleaşi lucruri ca acum doi ani” | EXCLUSIV

Una dintre marile speranţe ale Farului îl dezamăgeşte pe Panduru: ”Iei mingea şi te duci până o pierzi. Aceleaşi lucruri ca acum doi ani” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în urma victoriei lui U Cluj împotriva Farului Constanţa, Basarab Panduru a comentat prestaţia ”marinarilor” şi a recunoscut că a fost dezamăgit în ultima perioadă de una dintre marile speranţe ale lui Gică Hagi (58 de ani).

Farul a făcut un pas greşit în a 29-a etapă a Superligii, care îi poate permite CFR-ului să îşi revendice poziţia în fruntea clasamentului Superligii. ”Marinarii” au fost îninvşi, în deplasare, de U Cluj, scor 0-2.

Gică Hagi a mizat pe un sistem neobişnuit pentru echipa sa împotriva ”şepcilor roşii”, un 3-4-3, iar trupa dobrogeană a fost dominată autoritar de formaţia gazdă, care s-ar fi putut impune şi mai categoric.

”Iei mingea şi te duci până o pierzi”

În stilul caracteristic, ”Regele” a mizat din start pe mai mulţi jucători de mare perspectivă din academia sa, însă două dintre marile speranţe ale Farului l-au dezamăgit pe Basarab Panduru.

Andrei Borza (17 ani) a fost folosit pe un alt post decât cel cu care este obişnuit, iar Panduru este de părere că acest lucru s-a văzut, în timp ce nici ”tricolorul” Enes Sali (17 ani) nu s-a ridicat la aşteptări, nici în acest meci, nici în ultima perioadă.

Expertul Orange Sport a recunoscut că este dezamăgit de jucătorul cu o apariţie pentru echipa naţională, pe care îl vede ”făcând aceleaşi lucruri” ca în urmă cu doi ani, când a făcut primii paşi în fotbalul mare.

Una dintre marile speranţe ale Farului îl dezamăgeşte pe Panduru

Te întrebi ce a avut Farul meciul ăsta. O aşezare aşa de-a-ndoaselea nu ai văzut. Borza a mai jucat fundaş dreapta? Nici nu ştia ce să joace, era şi prin centru, încerca să se ducă în atac, ăia îl opreau.

La un moment dat, au făcut schimb el cu Sali... acum doi ani l-am văzut pe Sali, acum îl văd făcând aceleaşi lucruri, iei mingea şi te duci până când o pierzi.

Toatea astea plus terenul, mă gândeam că Farul putea să aibă probleme. Au avut probleme şi mari de tot”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

După înfrângerea împotriva ”şepcilor roşii”, Farul a rămas la două puncte de CFR, care poate reveni pe primul loc dacă o învinge pe Sepsi.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare