Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capitulează Gică Hagi în lupta pentru titlu după eşecul cu ”U” Cluj? ”Nu avem mentalitate de campioni!”

Capitulează Gică Hagi în lupta pentru titlu după eşecul cu ”U” Cluj? ”Nu avem mentalitate de campioni!”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a fost învinsă de Universitatea Cluj, vineri, scor 0-2 (0-1), mai clar decât o arată scorul, într-o partidă din etapa a 29-a a Superligii.

  • În urma acestui rezultat, Farul Constanţa poate pierde fotoliul de lider al Superligii, dacă CFR Cluj se impune pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, luni, 6 martie.

Gică Hagi, extrem de supărat după înfrângerea cu U Cluj

Nivelul de entuziasm pe care Gică Hagi îl avea înaintea meciului cu U Cluj, în raport cu şansele la titlu, au dispărut aproape în totalitate după înfrângerea clară de pe ”Cluj Arena”.

”Regele” este de părere că jucătorii săi nu şi-au creat, încă, o mentalitate de campioni, iar acest lucru s-a văzut pe teren.

În schimb, Gică Hagi speră ca înfrângerea cu U Cluj să fie doar o lecţie dură, din care jucătorii să aibă de învăţat, aşa cum s-a întâmplat şi după eşecul de la Sibiu, cu FC Hermannstadt, 0-4.

Dacă ar fi să trag o concluzie la cald, în momentul de faţă, cum le-am zis şi lor în vestiar, cred că da - suntem buni, suntem foarte talentaţi, am demonstrat că putem să jucăm la un nivel extraordinar, am avut o perioadă foarte bună, dar cred că încă nu avem mentalitate de campioni.

E lucrul cel mai greu pe care trebuie să-l ai şi vom lucra la acest aspect. Cred că necesită timp. Cred că şi eu sunt puţin grăbit. Pentru a crea o echipă mare, puternică, competitivă, cu o mentalitate de campioni, pe plan intern, la Farul, îmi dau seama că este nevoie de răbdare şi timp.

Gică Hagi: ”Nu am avut o mentalitate de campioni”

Nu este uşor să construieşti o echipă cu o mentalitate de campioni. Noi nu am avut-o în seara aceasta (n.r. - vineri).

(n.r - Dacă această înfrângere scade şansele la titlu) Nu pot să dau un verdict acum. Aşa aveam impresia înainte de meci, că ne putem lua la trântă cu oricine. Sper să fie un accident şi să ne revenim. Aşa cum s-a întâmplat şi după meciul cu Hermannstadt”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagiu clujfarultitlusuperliga 

viewscnt
Articole similare