Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în formula de start a Rapidului împotriva lui Hermannstadt! Cum explică Mutu o titularizare în premieră: ”De aia l-am băgat”

Surpriză uriaşă în formula de start a Rapidului împotriva lui Hermannstadt! Cum explică Mutu o titularizare în premieră: ”De aia l-am băgat”galerie foto

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (42 de ani) a decis să îl titularizeze în premieră în Superligă pe fundaşul central Cristian Ignat (20 de ani), care a mai prins numai un meci în formula de start, în Cupa României, împotriva celor de la Dumbrăviţa.

Cu doar două etape rămase din sezonul regular al Superligii, Rapid se află într-o plină luptă pentru titlu, astfel că toate punctele, chiar şi de dinainte de play-off, sunt cruciale pentru giuleşteni.

În a 29-a rundă a campionatului, echipa pregătită de Adi Mutu avea să primească vizita lui Hermanmstadt, revelaţie primei părţi a acestui sezon, care a căzut însă din zona play-off-ului după depunctare.

Surpriză uriaşă în formula de start a Rapidului împotriva lui Hermannstadt

Chiar şi dacă trupa sibiană traversează o perioadă mai modestă, meciul rămâne unul foarte important pentru Rapid, astfel că a fost o mare surpriză când a apărut echipa de start a ”Briliantului”.

Pe lângă titularizarea lui Hervin Ongenda, care se află la debutul pentru formaţia giuleşteană, Adi Mutu a decis să îl trimită în premieră în teren din primul minut pe Cristi Ignat într-un meci de Superligă.

Fundaşul de 20 de ani, care a fost integralist în victoria din Cupa României cu Dumbrăviţa, nu a profitat de multe şanse la prima echipă în acest sezon, dar a primit una cum din partea lui Mutu.

Cum explică Mutu titularizarea în premieră în Superligă a lui Ignat

”Briliantul” a fost întrebat la interviul dinaintea partidei cum de a ales să îl titularizeze pe acesta, iar antrenorul a replicat că are încredere în tânărul jucător şi că trebuie să folosească tot lotul.

”(n.r. cum îl vedeţi pe Ignat?) Bine, dacă este titular... sper să fie bine în timpul meciului, avem încredere în el, e un băiat care a crescut foarte mult în ultimul timp.

Bineînţeles că pentru un fundaş central e mai greu să prindă minute, dar avem nevoie de toată lumea şi avem încredere în el, de aia l-am băgat să joace”, a declarat Adi Mutu, înaintea partidei cu Hermannstadt.

Cu Antonio Sefer în afara lotului şi Ştefan Pănoiu doar pe bancă, Cristi Ignat, care face cuplu în apărare cu Cristi Săpunaru, care are aproape dublu vârstei sale, îndeplineşte  criteriul ”under” pentru Rapid.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare