Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Măldărăşanu după ce l-a bătut pe Adi Mutu în Giuleşti: ”Nu o să uit niciodată meciul ăsta!”

Reacţia lui Marius Măldărăşanu după ce l-a bătut pe Adi Mutu în Giuleşti: ”Nu o să uit niciodată meciul ăsta!”

Rapid

Comentarii

Echipa FC Hermannstadt s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Rapid a ratat un penalti în minutul 90+1.

Reacţia lui Marius Măldărăşanu după ce l-a bătut pe Adi Mutu în Giuleşti: ”Nu o să uit niciodată meciul ăsta!”

Hermannstadt a deschis scorul la Bucureşti, în minutul 32, când Silviu Balaure a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu. În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalti pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă II, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR.

În minutul 90, arbitrul a acordat un penalty pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. Este prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a vorbit despre victoria de azi din Giuleşti. 

”Efortul a fost la nivel mare, nu am avut niciodată ce să le reproşez din punctul ăsta de vedere. Vreau să le urez celor de la Rapid multă baftă în continuare. Publicul de aici este pretenţios şi trebuie să rămână alături de echipă. Până la meciul ăsta am avut foarte mult ghinion, acum s-a întors. E meritul tutoror, mai ales a lui Letica. In primele 10 minute am văzut iar teamă.

Lumea judecă în general după rezultat, dar noi şi când am pierdut am jucat bine. Noi de multe ori pierdem foarte multe mingi în jumatătea noastră de teren. O victorie muncită. E un meci pe care o să îl ţinem minte toată viaţa, mai ales eu, că e prima dată ca adversar al Rapidului. Dar eu le port respect. Ne-am trezit jos, dar nu este locul pe care îl merităm. O să fie o luptă până în ultima etapă!”, a declarat Măldărăşanu după meci. 

  • Sibienii au 29 de puncte şi sunt pe locul 13, în timp ce Rapid rămâne cu 52 de puncte, pe locul 4.

Au evoluat următoarele echipe:

  • RAPID: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, C. Ignat, Junior Morais – Emmers (Kait 46), Crepulja (A. Albu 46), A. Ioniţă II – Papeau (Pănoiu 75), Luckassen (Dugandzic 46), Ongenda (Costache 46). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • FC HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Biceanu (Antoche 88), Sota Mino – Balaure (Bărbuţ 78), Limaj (Baba Alhassan 70), C. Popescu (Oroian 70) - D. Paraschiv (G. Iancu 71). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Afla mai multe despre: rapidhermannstadt 

viewscnt
Articole similare