Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este cel mai valoros jucător din Superligă, în opinia lui Budescu: ”Mă impresionează cel mai mult, aleargă, e tehnic”

Cine este cel mai valoros jucător din Superligă, în opinia lui Budescu: ”Mă impresionează cel mai mult, aleargă, e tehnic”

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu (34 de ani) a analizat lupta pentru câştigarea Superligii, în care este angrenată fosta sa echipă, FCSB. Mijlocaşul Petrolului a recunoscut că vicecampioana i se pare cea mai valoroasă echipă din campionat şi a nominalizat un roş-albastru ca fiind cel mai bun fotbalist din prima divizie.

După aproape opt ani fără un titlu de campioană, FCSB speră că va reuşi într-un final să câştige Superliga în 2023 şi să încheie supremaţia CFR-ului.

În prezent, vicecampioana se află pe locul trei în campionat, cu 54 de puncte, înaintea ultimelor două etape ale sezonului regular.

”Mă impresionează cel mai mult, aleargă, e tehnic”

Lupta se va da între, cel puţin, FCSB, Farul şi CFR, iar Constantin Budescu a analizat cele trei echipe şi a ajuns la concluzia că roş-albaştrii ar trebui să aibă prima şansă.

Mijlocaşul de 34 de ani consideră că fosta sa echipă este cea mai valoroasă din campionatul, cu cei mai valoroşi jucători, implicit.

Dacă pe Tavi Popescu îl consideră cel mai promiţător fotbalist din Superligă, la momentul actual, Darius Olaru i se pare cel mai bun lui Budescu.

Cine este cel mai valoros jucător din Superligă, în opinia lui Constantin Budescu

FCSB este una dintre cele mai puternice echipe, dar o să le fie destul greu pentru că Viitorul (n.r.  Farul Constanţa) joacă foarte bine, CFR-ul la fel.

Cred că va fi cel mai echilibrat play-off. Pot spune că FCSB e cam cea mai puternică echipă. Sunt jucători foarte buni, i-am avut şi colegi, îi cunosc.

Sunt jucători de valoare, au dovedit asta, au o forţă ofensivă destul de mare şi asta s-a văzut şi aseară. Cu siguranţă au valoare. Dacă sunt la FCSB au valoare şi au şi rezultate.

Se poate spune că Tavi Popescu este cel mai promiţător, dar sunt foarte mulţi jucători buni de atac la FCSB şi au de unde alege şi de unde vinde pe viitor.

Jucătorul care mă impresionează cel mai mult în Superliga este Darius Olaru pentru că aleargă şi munceşte foarte mult, este şi foarte tehnic”, a declarat Constantin Budescu, pentru Fanatik.

Duminică seara, de la ora 21:00, FCSB o va înfrunta pe UTA, în penultima etapă a sezonului regular. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare