Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecare neaşteptată de la Petrolul! Fotbalistul de abia transferat din Superliga a ”solicitat rezilierea angajamentului”. Ce s-a întâmplat

OFICIAL | Plecare neaşteptată de la Petrolul! Fotbalistul de abia transferat din Superliga a ”solicitat rezilierea angajamentului”. Ce s-a întâmplat

Petrolul

Comentarii

Cosmin Achim (27 de ani), fotbalist transferat de Petrolul în această iarnă, de la FC Voluntari, tocmai a fost lăsat liber de contract de ”lupii galbeni”, după ce a ”solicitat rezilierea angajamentului”, conform trupei prahovene. Doar cinci meciuri însumase acesta la Ploieşti.

Dacă la începutul perioadei de mercato existau speculaţii că Petrolul urmează să fie ”dezmembrată” din pricina problemelor financiare, acest lucru nu a ajuns să se mai întâmple.

”Lupii galbeni” au reuşit să îşi păstreze mai toţi jucătorii, în special pe cei de valoare, însă acest lucru nu s-a văzut şi pe teren, rezultatele din 2023 fiind dezastruoase.

”A solicitat rezilierea angajamentului încheiat cu clubul nostru”

Prahovenii erau în proximitatea play-off-ului la finalul anului trecut, dar acum îi aşteaptă o luptă împotriva retrogradării în play-out, luptă care se anunţă extrem de strânsă.

Nae Constantin a părăsit deja echipă, considerând că nu poate duce mai departe proiectul de la Ploieşti, dar înlocuitorul Florin Pîrvu nu a reuşit momentan să redreseze corabia.

Duminică, cei de la Petrolul au anunţat o plecare de ultim moment, renunţând la Cosmin Achim, fotbalist de abia transferat de la FC Voluntari, în această iarnă.

Rămaşi ”descoperiţi” în centrul apărării după întreg scandalul Gabi Tamaş, ”lupii galbeni” transferaseră un alt stopper de sub comanda lui Liviu Ciobotariu, dar nici această mutare nu s-a dovedit a fi de succes.

După doar cinci meciuiri alături de noua sa echipă, Cosmin Achim a ”solicitat rezilierea angajamentului”, din pricina ”unor probleme de natură personală”.

Plecarea sa a fost confirmată de Petrolul pe canalele oficiale de comunicare, ”lupii galbeni” urându-i succes jucătorului în viitor.

Plecare neaşteptată de la Petrolul

Petrolul Ploieşti şi jucătorul Cosmin Achim (27 ani) au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale, fundaşul central fiind cel care, din cauza unor probleme de natură personală, a solicitat rezilierea angajamentului încheiat cu clubul nostru.

Achim a venit la Petrolul la începutul acestui an, bifând cinci apariţii pentru echipa noastră în partidele disputate în Superliga. Mult succes, Cosmin Achim!”, se arată în mesajul postat de Petrolul.

Cum trupa prahoveană este a doua echipă pe care o reprezintă în acest sezon, Achim ar mai putea reveni doar la Voluntari sau tot pe Ilie Oană, în această stagiune.

 

Afla mai multe despre: cosmin achim 

viewscnt
Articole similare