Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, aproape de o lovitură uriaşă! Borza, Mazilu şi Stoian, doriţi de o echipă importantă din Serie A

Hagi, aproape de o lovitură uriaşă! Borza, Mazilu şi Stoian, doriţi de o echipă importantă din Serie A

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) continuă să producă fotbalişti de valoare la malul mării, iar cluburile din importante din Europa sunt cu ochii pe reuşitele sale.

Gică Hagi a vândut fotbalişti de 10 milioane de euro numai în ultimii trei ani, însă pare a fi aproape de marea lovitură: un club important din Serie A doreşte să-i cumpere cei mai promiţători jucători din club.

Fiorentina îi vrea pe Borza, Mazilu şi Stoian

Conform informaţiilor oferite de ”fiorentinanews.com”. Agentul de casă al celor de la Farul Constanţa, italianul Pietro Chiodi, a fost prezent la ”Centrul Sportiv Davide Astori”, baza de pregătire a Fiorentinei, unde a discutat cu şefii formaţiei ”Viola” mai multe chestiuni.

S-a discutat despre posibila venire a lui Răzvan Marin, despre intenţiile pe care Fiorentina le are cu Louis Munteanu în continuare, dar şi despre posibilitatea ca trei dintre cei mai talentaţi jucători de la Farul Constanţa: Andrei Borza (17 ani), Adrian Mazilu (17 ani) şi Alexandru Stoian (15 ani) să fie aduşi la Firenze în vară.

  • Fiorentina îşi doreşte foarte mult un înlocuitor pentru Cristiano Biraghi (30 de ani, 13 selecţii în naţional Italiei), iar Andrei Borza este preferatul italienilor.

Andrei Borza şi Adrian Mazilu sunt din doi dintre cei mai interesanţi tineri jucători români ai momentului. Au devenit jucători de bază în echipa lui Gică Hagi, iar cluburile europene roiesc în jurul lor.

  • De asemenea, Alexandru Stoian este un fotbalist care a debutat la prima echipă a Farului, la nici 15 ani, şi îşi aşteaptă rândul printre ”marinari”.

Cu siguranţă, ”Regele” nu va accepta să se despartă foarte uşor de cei trei jucători. Dacă Stoian este un fotbalist care încă nu a confirmat şi mai pot exista semne de întrebare asupra sa, în cazul lui Borza şi Mazilu aşteptările sunt foarte mari. 

Aşadar, Gică Hagi nu le va da drumul jucătorilor săi fără a obţine în schimb câteva milioane de euro, procente din vânzările ulterioare ale acestora, dar şi promisiunea celor de la Fiorentina că se vor îngriji cum trebuie de aceştia. 

  • 3 minute a adunat Alexandru Stoian în Superligă, în acest sezon.
  • 23 de partide, 2 goluri şi o pasă decisivă a adunat Andrei Borza în acest sezon al Superligii.
  • 9 partide şi 3 goluri a adunat Adrian Mazilu în acest sezon al Superligii.

Nu este exclus ca în tranzacţie să fie inclus şi Louis Munteanu, pe care, cu siguranţă, Gică Hagi l-ar dori alături de el şi din sezonul următorul, mai ales dacă echipa se califică în cupele europene.

Hagi şi Munteanu n-au confirmat la Fiorentina

Dacă cele trei mutări se vor concretiza la vară, Fiorentina va ajunge la cinci jucători cumpăraţi de la Gică Hagi, fie că echipa s-a numit Viitorul, fie Farul.

Primii doi au fost Louis Munteanu - care a costat 1,7 milioane de euro, iar cel de-al doilea Ianis Hagi - pentru care italienii au plătit 2 milioane de euro.

  • În cazul lui Ianis, Viitorul l-a răscumpărat un sezon şi jumătate mai târziu pentru 2 milioane de euro, însă a mai virat alţi 800.000 de euro italienilor după ce Gică l-a vândut pe Ianis la Genk, în vara lui 2019, pentru 4,7 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: maziluborzastoian 

viewscnt
Articole similare