Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a spus că sunt stelist, dinamovist, rapidist”. Gabi Tamaş risipeşte zvonurile din jurul echipei pe care a ”simpatizat-o” | EXCLUSIV

”S-a spus că sunt stelist, dinamovist, rapidist”. Gabi Tamaş risipeşte zvonurile din jurul echipei pe care a ”simpatizat-o” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Gabi Tamaş (39 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul său fotbalistic şi despre echipa pe care a ”simpatizat-o” în tinereţe, după ce a petrecut timp alături de Rapid, Dinamo, dar şi FCSB.

Ajuns la 39 de ani, Gabi Tamaş încă nu a agăţat ghetele în cui şi evoluează în continuare în România, pentru Concordia Chiajna, alături de care se luptă pentru promovare în Superligă.

Cariera sa l-a purtat în diverse colţuri ale lumii, evoluând în tricoul lui Galatasaray, Celta Vigo sau Hapoel Haifa, dar şi foştii trei ”granzi” ai României, FCSB, Dinamo şi Rapid.

”S-a spus că sunt stelist, dinamovist, rapidist”

Când acesta a semnat cu vicecampioana, suflarea dinamovistă a fost revoltată de pasul făcut, însă Tamaş era de fapt un împătimit al culorilor roş-albastre de mic.

Într-un interviu pentru Orange Sport, fundaşul central a dezvăluit că, de mici, el şi fratele său au susţinut-o pe marea rivală a lui Dinamo, pentru a fi pe ”invers” faţă de tatăl lor, suporter al trupei din Ştefan cel Mare.

După ce a petrecut o scurtă perioadă şi în academia Rapidului, Gabi Tamaş s-a ataşsat şi de formaşia din Giuleşti, în timp ce şi perioada Dinamo l-a făcut să se apropie de ”câini”.

Gabi Tamaş risipeşte zvonurile din jurul echipei pe care a ”simpatizat-o”

Şi hai să spunem de... s-a spus că sunt stelist, dinamovist, rapidist şi nu ştiu ce. (n.r. nu ai fost stelist când erai mic?) Păi asta vreau să spun.

Era tata în casă, care ţinea cu Dinamo. Şi eu trebuia să fiu contrar lui, să ne certăm, şi eu, şi fratele (n.r. Robert). Şi am fost stelist, simpatizam echipa Steaua.

(n.r. şi Robert?) Şi el, da. După care, nu am avut şansa să joc la Steaua, dar am avut şansa să joc la Dinamo şi m-am ataşat foarte mult de cei de la Dinamo.

Cred că asta a fost istoria mea. Am fost la Rapid, vă daţi seama că m-am ataşat de Rapid, de galerie şi de oamenii de acolo, erau extraordinari.

Nu am avut şansa să joc la ei”, a declarat Gabi Tamaş, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare