Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Curtean le-a luat apărarea lui Ţucudean şi Tamaş în faţa dinamoviştilor

EXCLUSIV | Curtean le-a luat apărarea lui Ţucudean şi Tamaş în faţa dinamoviştilor

Fotbal intern

Comentarii

Tamaş şi Ţucudean au dus la 29 numărul jucătorilor care au evoluat la Dinamo şi s-au transferat apoi la rivala Steaua. Un fost coechipier al celor doi a comentat trecerea lor în Ghencea.

Trei foşti dinamovişti au ajuns în ultimul an în Ghencea. Luchin a fost cel care le-a deschis drumul, apoi Tamaş şi Ţucudean l-au urmat.

Părerile legate de trecerea lor la Steaua sunt însă împărţite. Mulţi dintre foştii colegi din Ştefan cel Mare îi critică, dar sunt unii care le iau apărarea. Printre ei, şi Alexandru Curtean.

"Ei stiu cel mai bine ce vor. Eu unul chiar le respect decizia. Ca jucator, cariera nu-i asa lunga, nu poti sta dupa anumite echipe, sa astepti oferte numai de la anumite echipe. Te duci la prima oferta foarte buna.

Sunt sigur ca Luchin ii va ajuta cu acomodarea, chiar daca si el e nou, are totusi jumatate de an. Lor personal le urez baftă
", a spus Curtean la Dolce Sport.

George Ţucudean a ajuns aseară în cantonamentul Stelei din Antalya, dar nu va putea evolua în amicalul de astăzi, cu Sturm Graz. El va urmări partida din tribune.

Meciurile din Fed Cup dintre Romania si Spania se vad exclusiv, in direct la Dolce Sport, pe 7 si 8 februarie!
Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 265.000 de fani

viewscnt
Articole similare