Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce concluzie a ajuns Gabi Tamaş: ”Dacă mai joc la 39 de ani înseamnă că e foarte slab nivelul”. Primele declaraţii după ce a semnat cu Concordia Chiajna

La ce concluzie a ajuns Gabi Tamaş: ”Dacă mai joc la 39 de ani înseamnă că e foarte slab nivelul”. Primele declaraţii după ce a semnat cu Concordia Chiajna

Liga 2

Comentarii

Gabriel Tamaş a semnat cu o nouă echipă, la 39 de ani. Fostul fundaş al naţionalei României a părăsit Superliga şi a ales să joace în Liga 2.

La ce concluzie a ajuns Gabi Tamaş după ce a ales să joace în Liga 2: ”Dacă mai joc la 39 de ani înseamnă că e foarte slab nivelul”

Liber de contract din octombrie, atunci când s-a despărţit cu scandal de Petrolul Ploieşti, unde a fost "lucrat" de Nae Constantin prin intermediul înregistrării în care i-a jignit pe fani şi conducători, Tamaş a semnat cu Concordia Chiajna.

  • 9 e locul ocupat de Concordia Chiajna în Liga 2, cu 23 de puncte, la trei puncte în spatele lui FC Buzău, ultima echipă pe loc de play-off. 

„Până să ajung la bani am zis că nu mai am răbdare. Nu mi-am luat banii de la Voluntari pentru sezoanele trecute, că au trecut vreo două, au fost nişte discuţii cu ei cum au fost şi cu alte echipe. 

(n.r. dacă nu îi pare rău că nu a ales să meargă tot în Liga 1) Nu, dar ce credeţi că în Liga 2 joc altfel sau cum? Joc la fel. Nivelul este acelaşi, slab, şi în Liga 1 şi în Liga 2, pe româneşte. Dacă ajung la 39 de ani să mai joc şi să fac bine înseamnă că e foarte slab nivelul. Motivaţie, accept provocările, aici e o provocare, nu au reuşit de câţiva ani de zile să promoveze. Acum e o provocare, trebuie să batem 3 din 3. 

Nu dau nume, eu am fost de acord să semnez amânări şi ce s-a mai semnat, nu e nicio problemă, eu am zis chestia asta. Eu vă dau un exemplu clar, nu dau nume, cu ce echipă, am stat la masă şi am negociat, nu am negociat, mi s-a spus: 'atât îţi oferim'. Eu am spus da, nu vreau mai mult, nu îmi place să zic 'vreau nu ştiu cât'. Mi-ai dat atât? Când mi-i daţi, vă rog frumos? Într-o lună, două, trei, cinci, un an, de faţă cu toţi, preşedinţi, patroni, ce erau la masă. Au zis: 'nu, Gabi, ţi-i dăm lunar' şi atunci de ce întârzii, dacă eu ţi-am dat opţiunea să mi-i dai peste cinci luni”, a declarat Gabi Tamaş la conferinţă. 

Ultima dată în Liga 2 Gabi Tamaş a jucat pentru Universitatea Cluj, între august 2020 şi februarie 2021, înainte de a fi transferat de FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti. 

Gabi Tamaş are peste 190 de meciuri în Liga 1 şi a mai jucat pentru echipele FC Braşov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj, FC Voluntari şi Petrolul.

Nicolae Dică a pus condiţii înainte de a semna cu CS Mioveni. Ce a cerut fostul antrenor de la FCSB | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: gabi tamasconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare