Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Superligă pe care regretă că nu a reprezentat-o Gabi Tamaş: ”Cine ştie, poate arăta altfel cariera mea” | EXCLUSIV

Echipa din Superligă pe care regretă că nu a reprezentat-o Gabi Tamaş: ”Cine ştie, poate arăta altfel cariera mea” | EXCLUSIV
Comentarii

Deşi a reprezentat 19 de echipe în cariera sa, la nivel de seniori, în opt ţări diferite, Gabi Tamaş (39 de ani) a recunoscut că regretă că nu a reprezentat o formaţie din Superligă, fiind ataşat de aceasta după ce şi-a petrecut o perioadă din juniorat acolo.

Ajuns la vârsta de 39 de ani, Gabi Tamaş de abia a semnat cu a 19-a echipă din cariera sa, Concordia Chiajna, alături de care se luptă pentru promovarea în Superligă.

Fundaşul central s-a ”plimbat” prin mai multe colţuri îndepărtate ale fotbalului european în cariera sa, însă unul dintre marile sale regrete este că nu a reprezentat o echipă din Bucureşti!

”Cine ştie, poate arăta altfel cariera mea”

Într-un interviu pentru Orange Sport, Tamaş a recunoscut că regretă că nu a apucat să joace pentru Rapid, în contextul în care şi-a petrecut o parte din juniorat acolo.

Fostul internaţional român s-a ataşat de fanii giuleşteni şi de club în sine şi este de părere că ar fi putut avea alt drum în carieră dacă apuca să evolueze pentru Rapid.

Echipa din Superligă pe care regretă că nu a reprezentat-o Gabi Tamaş

Am fost la Rapid, vă daţi seama că m-am ataşat de Rapid, de galerie şi de oamenii de acolo, erau extraordinari. Nu am avut şansa să joc la ei.

(n.r. regreţi?) Vă daţi seama că regret, nu? Cine ştie, poate altfel arăta cariera mea, dacă jucam la Rapid. Nu a arătat rău (n.r. cariera lui), dar nu ştii ce întorsătură putea să ia viaţa”, a declarat Gabi Tamaş, pentru Orange Sport.

Prieten şi fost coechipier cu Adi Mutu, s-a zvonit că Tamaş ar fi dorit de ”Briliant” în Giuleşti, după venirea acestuia pe banca tehnică a Rapidului.

Acesta li s-ar fi putut alătura ”veteranilor” Cristi Săpunaru (38 de ani), Dragoş Grigore (36 de ani) şi Junior Morais (36 de ani) în Giuleşti, pentru a forma cea mai vârstnică apărare din Superligă. :)

Echipele din CV-ul lui Gabi Tamaş:

 1. FC Braşov (România)
 2. Tractorul Braşov (România)
 3. Dinamo (România)
 4. Galatasaray (Turcia)
 5. Spartak Moscova (Rusia)
 6. Celta Viigo (Spania)
 7. Auxerre (Franţa)
 8. West Brom (Anglia)
 9. CFR Cluj (România)*
 10. Doncaster (Anglia)
 11. Watford (Anglia)
 12. FCSB (România)
 13. Cardiff (Ţara Galilor)
 14. Hapoel Haifa (Israel)
 15. Astra Giurgiu (România)
 16. U Cluj (România)
 17. FC Voluntari (România)
 18. Petrolul Ploieşti (România)
 19. Concordia Chiajna (România)

*a stat mai puţin de o săptămână la Cluj, fără să joace vreun meci, fiind dat afară de club pentru presupusele sale probleme disciplinare

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare