Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO UPDATE / CFR Cluj l-a dat afară pe Tamaş, fără ca acesta să debuteze. Vezi ce-a zis Mureşan!

VIDEO UPDATE / CFR Cluj l-a dat afară pe Tamaş, fără ca acesta să debuteze. Vezi ce-a zis Mureşan!

Fotbal intern

Comentarii

Gabriel Tamaş (29 de ani) şi-a reziliat contractul cu gruparea clujeană înainte să apuce să debuteze pentru CFR

UPDATE / Reacţia preşedintelui CFR-ului Iuliu Mureşan imediat după despărţirea de Tamaş?

"Pentru sanatatea colectivului, trebuie sa fii ferm in aceaste situatii. Tamas ne-a spus ca vrea sa joace la noi, sa isi relanseze cariera, sa fie serios. L-am crezut pe jumatate, parea credibil.

Inainte de a semna am avut doua discutii barbatesti. Am crezut la un moment dat ca l-am convins, ca se va indrepta. L-am avertizat si i-am spus: Gabi, daca o data ai fost si ai baut sau se mai intampla ce ai facut inainte, pleci imediat.

A aparut pe site-uri acel material cu Tamas, eu l-am vazut cu putin timp inainte sa apara, m-am informat, ca sa stiu sigur ca asa s-a intamplat. Prima reactie a mea a fost ca a trebuit sa aiba un chef de bun venit.

Dar cerand informatii mai ample despre scandal, am aflat ca materialul pe care presa l-a publicat a fost cheful de adio. Cheful de bun venit avusese loc deja cu ceva timp in urma.

I-am spus si in calitate de medic ca alcoolul in exces dauneaza foarte mult. Un ficat bolnav plus efort poate sa duca la un dezastru. El a mai ceut o sansa si i-am spus ca nu ii mai dau. A incercat sa ma induplece si i-am zis ca imi pare sincer rau, eu chiar l-am simpatizat.

A fost si Florin Costea, la 21:30 ei nu mai erau in local. Florin Costea nu bea, va spun sigur. A baut doar o bere sau doua. El a plecat acasa, iar Tamas nu stiu unde a plecat. Pentru asta i-am dat o amenda lui Florin si avertismentul ca va avea aceiasi soarta ca a lui Gabi daca se mai repeta"
, a spus Iuliu Mureşan pentru Dolce Sport.

---------------------------

Vezi şi: VIDEO Incredibil! După încă o beţie, Tamaş şi Costea au făcut prăpăd într-un club din Cluj


Gabi Tamaş s-a despărţit de CFR, a anunţat chiar site-ul echipei ardelene, care nu a explicat şi motivul pentru care s-a ajuns la această decizie.

Motivul însă îl reprezintă imaginile în care Tamaş apărea alături de Florin Costea într-un club, ambii fiind sub influenţa alcoolului. VEZI AICI imagini VIDEO!

Tamaş a semnat pe 9 octomrie cu CFR şi ar fi trebuit să joace la Cluj până în vară.

Gabriel Tamaş (29 de ani) a mai evoluat pentru FC Braşov, Tractorul Braşov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre şi WBA.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 210.000 de fani

viewscnt
Articole similare