Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat ce decizie va lua Adrian Mititelu pentru ”a rămâne 500 de ani în istorie”, dacă meciul cu Sepsi nu se rejoacă

S-a aflat ce decizie va lua Adrian Mititelu pentru ”a rămâne 500 de ani în istorie”, dacă meciul cu Sepsi nu se rejoacă

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu (54 de ani), este hotărât să ia măsuri radicale, dacă partida cu Sepsi nu se va rejuca.

Sâmbătă seară, după partida câştigată de olteni contra celor de la FC Botoşani, scor 1-0,  Adrian Mititelu a făcut o serie de declaraţiii controversate.

Adrian Mititelu plănuieşte să se retragă din fotbal?

Supărat pentru faptul că ar putea rata play-off-ul din cauza incidentelor de la partida cu Sepsi, omul de afaceri este decis să nu mai facă compromisuri.

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, dacă se va păstra decizia iniţială, iar U Craiova 1948 pierde partida cu Sepsi la ”masa verde”, scor 0-3, Adrian Mititelu este gata să se retragă din fotbal!

Nu există nicio prevedere în regulament care să indice o menţinere a deciziei, care a fost una tâmpită. Există prevederi de sancţionare a xenofobiei, amendă şi până la 10 etape de disputare a meciurilor fără suporteri.

Şi acum, altă chestie şi mai importantă: nu există niciun meci din Europa Occidentală din ultimii patru-cinci ani câştigat 3-0 după întrerupere. Nu, toate meciurile s-au rejucat.

Aveţi încredere în ce spune Adrian Mititelu, meciul sută la sută se va rejuca, altfel va fi un scandal imens şi eu voi face un gest cum nu a făcut nimeni în istoria fotbalului românesc.

O să vedeţi. Nu spun ce. Dacă va fi o altă decizie, o să vedeţi un gest care va rămâne 500 de ani în istoria fotbalului românesc”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul partidei cu FC Botoşani.

Desfăşurarea cronologică a evenimentelor

  • Pe 29 ianuarie, meciul Sepsi - U Craiova 1948 a fost oprit definitiv, în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale oltenilor.
  • Pe 15 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca Sepsi să câştige la ”masa verde”, scor 3-0.
  • U Craiova a contestat decizia, iar Comisia de Recurs a decis ca speţa să fie judecată marţi, 7 martie.

Afla mai multe despre: mititelusepsi-craiova 

viewscnt
Articole similare