Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Achim, dat afară de Petrolul pentru că paria sume uriaşe pe meciuri din Superligă! Detaliile unui caz incredibil | EXCLUSIV

BREAKING | Achim, dat afară de Petrolul pentru că paria sume uriaşe pe meciuri din Superligă! Detaliile unui caz incredibil | EXCLUSIVgalerie foto

Petrolul

Comentarii

Orange Sport va prezintă în exclusivitate un caz incredibil din Superligă. Cosmin Achim (27 de ani), tocmai plecat de la Petrolul Ploieşti, după doar cinci partide, a fost dat afară de club după ce s-a descoperit că paria sume uriaşe pe meciuri din Superligă, presupus că uneori chiar pe ale echipei sale.

Duminică, Petrolul Ploieşti a anunţat oficial despărţirea de Cosmin Achim, fotbalist pe care de abia îl transferase în această iarnă, de la FC Voluntari.

Fundaşul însumase numai cinci apariţii în tricoul ”lupilor galbeni”, astfel că plecarea sa a ridicat câteva semne de întrebare. În comunicatul oficial, prahovenii invocau ”motive personale”.

Achim, dat afară de Petrolul pentru că paria sume uriaşe pe meciuri de fotbal

Orange Sport vă prezintă motivul adevărat din spatele plecării lui Achim, o informaţie exclusivă de la Silviu Tudor Samuilă, care va prezenta subiectul pe larg în emisiunea Sport Center, de pe Orange Sport 1, de la ora 15:00.

Fundaşul de 27 de ani ar fi pariat sume importante de bani pe meciuri de fotbal, înainte de a fi pârât la LPF şi FRF de fosta sa parteneră, care a trimis dovezi celor două foruri.

Achim paria chiar şi 8.000 - 9.000 de lei pe meciuri din Superligă, presupus că uneori chiar pe ale echipei sale, în strânsă legătură cu membrii unui cunoscut clan interlop, au dezvăluit sursele Orange Sport.

Federaţia Română de Fotbal a fost contactată în legătură cu acest subiect, iar cei de la FRF au confirmat informaţia şi au anunţat că există o anchetă în desfăşurare.

Situaţia la care faceţi referire reprezintă subiectul unei anchete a Departamentului de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, anchetă care încă se află în desfăşurare. Din acest motiv, nu putem oferi detalii suplimentare”, a fost replica FRF.

Toate detaliile cazului incredibil al lui Achim, la Sport Center, cu Silviu Tudor Samuilă

În cazul în care acesta se va dovedi a fi vinovat, sancţiunile pot fi unele foarte drastice. În 2019, Mihai Voduţ, legimtimat atunci la Chindia, a fost suspendat doi ani şi amendat 300.000 de lei pentru că a pariat pe meciurile echipei sale. Chiar dacă suspendarea sa s-a încheiat, Voduţ nu a mai revenit în fotbalul profesionist.

Toate detaliile cazului incredibil al lui Cosmin Achim vor fi prezentat de Silviu Tudor Samuilă în cadrul emisiunii Sport Center, de pe Orange Sport 1, de la ora 15:00.

Afla mai multe despre: cosmin achim 

viewscnt
Articole similare