Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Assist ”à la Messi” reuşit de puştiul de 16 ani al Stelei! Cine este David Matei: ”Unul dintre cei mai talentaţi tineri din ţară” | EXCLUSIV

VIDEO | Assist ”à la Messi” reuşit de puştiul de 16 ani al Stelei! Cine este David Matei: ”Unul dintre cei mai talentaţi tineri din ţară” | EXCLUSIVgalerie foto

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a obţinut o victorie facilă în penultima rundă a sezonului regular al Superligii, după ce a trecut de Minaur Baia Mare, cu scorul de 3-0. Puştiul David Matei (16 de ani) a primit şansa de a debuta în repriza secundă şi s-a făcut remarcat imediat.

Steaua a reuşit să îşi revendice locul în fruntea Ligii 2 înaintea ultimei etape a sezonului regular, după ce a învins-o pe Minaur Baia Mare, scor 3-0, pe stadionul din Ghencea.

Formaţia pregătită de Daniel Opriţa a deschis scorul după jumătate de oră de joc, prin Mădălin Mihăescu, înainte ca Adi Popa şi Atanas Trică să marcheze în ultimele minute.

Assist ”à la Messi” reuşit de puştiul de 16 ani al Stelei

Atacantul împrumutat de la Universitatea Craiova fusese introdus doar pe finalul jocului, la fel ca puştiul David Matei, care a fost ”aruncat” pe teren doar în minutul 90.

Acestuia nu i-a trebuit mult timp pentru a se face remarcat însă, reuşind să îi dea o pasă decisivă de senzaţie lui Trică, cu piciorul stâng, în stilul caracteristic al lui Leo Messi.

Născut pe 29 iulie 2006, la Bucureşti, David Matei este un fotbalist crescut în academia lui CSA Steaua, care poate evolua la mijlocul terenului sau pe o poziţia mai avansată.

”Unul dintre cei mai talentaţi tineri din ţară”

 

Considerat de Iulian Miu ”unul dintre cei mai promiţători tineri din România”, fotbalistul deja ”cochetează cu loturile de juniori” ale României şi reprezintă o mare speranţă a celor de la CSA.

Oficialul Stelei a mai punctat că oficialii din Ghencea au planuri mari pentru academie, pe care doresc să o transforme, din nou, într-un dintre cei mai mari ”producători” de talente din ţară.

Este născut în 2006 şi este printre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din România. Cochetează cu loturile de juniori.

CSA Steaua doreşte ca academia, în cadrul căreia lucrez alături de George Ogăraru şi Ştefan Iovan, să înceapă să producă, din nou, jucători pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională”, a declarat Iulian Miu, pentru Orange Sport.

Chiar şi fără drept de promovare, Steaua îşi continuă ”asediul” asupra Ligii 2 şi se află pe primul loc în prezent, la egalitate cu Poli Iaşi.

În contextul în care echipa nu poate ajunge în Superligă, cel puţin deocamdată, există şanse ca David Matei şi alţi tineri promiţători din academie să primească mai multe minute la prima echipă

Material de: Radu Secoşan

 Galerie foto

Afla mai multe despre: david matei 

viewscnt
Articole similare