Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, resemnat când a fost întrebat despre promovarea Stelei: ”Nici măcar în vestiar nu mai vorbim de asta!”

Daniel Opriţa, resemnat când a fost întrebat despre promovarea Stelei: ”Nici măcar în vestiar nu mai vorbim de asta!”

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa a fost întrebat despre şansele Stelei de a ajunge în Liga 1.

Echipa antrenată de Daniel Opriţa nu a avut drept de promovare sezonul trecut în Liga 1. Echipa ”militarilor” a terminat pe loc de baraj în Liga 2 sezonul trecut, dar nu a putut disputa meciurile decisive. 

Chiar dacă cei de la Steaua au făcut presiuni, FRF nu i-a dat drept de promovare echipei, deoarece nu a găsit un investitor privat care să se implice financiar la Steaua.

Daniel Opriţa a fost întrebat despre situaţia de la echipă. El a recunoscut că nici măcar în vestiar nu se mai vorbeşte de acest aspect. 

”Nici măcar în vestiar nu mai vorbim de asta!”

”Nu mai sunt discuţii în vestiar apropo de promovare, nu ne mai gândim la lucrul ăsta. Băieţii se gândesc, când intră pe teren, să dea totul, să joace bine şi să aibă rezultate, pentru că de asta sunt plătiţi. Cred că fac bine lucrul acesta. Mai departe, nu mai depinde de noi. Vrem să ne facem datoria până la capăt. 

Că avem sau nu drept de promovare, noi suntem pe primul loc şi suntem mulţumiţi, din punct de vedere sportiv. Arătăm că ne facem meseria aşa cum trebuie, staff-ul şi jucătorii. Noi am demonstrat pe teren că ne facem treaba, asta e important. E clar că mi-aş fi dorit ca poziţia pe care o avem la final să aducă şi promovarea. Să fim în Liga 1, că de aia jucăm. 

Noi sperăm încă la promovare, suntem la un club mare. Trebuie să îl ducem acolo unde îi este locul. Sperăm ca din vară... Dar şi din sezonul acesta, dacă mai există vreo soluţie. Mai avem o speranţă mică, dar e greu. Din sezonul următor sperăm să avem acel drept de promovare. 

Nu ştiu cine e favorită la promovare, dacă noi nu putem, e greu de spus. Echipele care sunt în faţă. Poate Poli Iaşi, pentru că are un buget mare, are un lot foarte bun, completat cu câţiva jucători de calitate. Iaşiul ar trebui să fie printre favoritele la promovare. Nu au existat oferte din Liga 1 pentru mine, eu voi rămâne aici”, a declarat Daniel Opriţa. 

Afla mai multe despre: steaua-opriţa-liga 1 

viewscnt
Articole similare