Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Asta nu îl scuteşte”. Titularul de la FCSB, OUT după greşelile din acest sezon? Transferul care i-a fost propus lui Becali | EXCLUSIV

”Asta nu îl scuteşte”. Titularul de la FCSB, OUT după greşelile din acest sezon? Transferul care i-a fost propus lui Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După o nou prestaţie modestă, de această dată împotriva UTA-ei Arad, Risto Radunovic (30 de ani) a fost criticat în studioul Orange Sport, iar Silviu Tudor Samuilă este de părere că Gigi Becali ar trebui să îşi caute un nou fundaş stânga pentru sezonul viitor.

Duminică, FCSB a pierdut confruntarea cu UTA Arad, scor 3-1, roş-albaştrii invocând suprafaţa de joc pentru înfrângerea suferită şi pentru prestaţia lor ştearsă.

Lucian Filip, cel care a primit dispensă până când va numi vicecampioana un nou principal, MM Stoica, dar şi jucătorii au cântat aceeaşi partitură, sugerând că gazonul a fost impracticabil.

”E responsabil pentru nenumărate goluri”

Deşi există adevăr şi în spatele acestor afirmaţii, este clar că nu doar terenul este de învinuit pentru înfrângere. Cel mai de învinuit sunt chiar jucătorii de la FCSB.

Joysikm Dawa şi Joonas Tamm s-au întrecut în greşei, în stilul caracteristic, însă nicio parte a defensivei FCSB-ului nu a reuşit să se ridice la nivelul dorit.

Considerat cândva unul dintre cei mai constanţi şi de încredere jucători ai vicecampioanei, Risto Radunovic nu a reuşit să impresioneze în acest sezon, decât din punct de vedere ofensiv.

Când vine vorba de apărare, internaţionalul muntenegrean lasă mult de dorit, iar, după o nouă prestaţie ştearsă în Superligă, Silviu Tudor Samuilă a afirmat că FCSB ar avea nevoie de un nou fundaş stânga.

Becali, îndemnat să îl înlocuiasă pe Radunovic

Moderatorul Orange Sport a afirmat, în direct, că, în locul celor de la FCSB, ar găsi un înlocuitor pentru acesta înaintea noului sezon. Invitaţii săi, Basarab Panduru şi Constantin Zotta, nu au fost neapărat de acord.

Samuilă: Eu, dacă aş fi în locul celor de la FCSB, vă spun foarte sincer, cu tot respectul pentru Radunovic, mi-aş căuta fundaş strânga pentru sezonul viitor. Radunovic e responsabil pentru nenumărate goluri în sezonul trecut. Mă gândesc la meciul cu FC Argeş, intră pe sub minge, dar nu numai. Face penalty-ul cu Voluntari, astea îmi vin rapid. Adică el e reponsabil pentru foarte multe goluri primite de FCSB în actuala ediţie de campionat.

Panduru: E unul dintre căpitanii echipei, nu?

Samuiă: Poate să fie, dar stai un pic, asta nu îl scuteşte de critici.

Zotta: Până să îţi cauţi fundaş stânga, ar trebui să îţi cauţi alte posturi mai importante...

Samuilă: Antrenor ar trebui...

MM Stoica l-a tot lăudat pe Radunovic pe parcursul anului şi chiar l-a inclus pe acesta în cea mai bună echipă din Superligă din 2022.

Afla mai multe despre: risto radunovic 

viewscnt
Articole similare