Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a alcătuit cel mai bun 11 al sezonului! Oficialul echipei a decis să selecteze 8 jucători de la FCSB: ”Practic, a semnat calificările noastre!” | EXCLUSIV

MM Stoica a alcătuit cel mai bun 11 al sezonului! Oficialul echipei a decis să selecteze 8 jucători de la FCSB: ”Practic, a semnat calificările noastre!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost invitat special în studioul Orange Sport, unde a alcătuit cel mai bun 11 al campionatului.

Campionatul a luat pauză, deoarece duminică va debuta Cupa Mondială din Qatar. Pâă în acest moment, s-au jucat 18 etape din Superligă, iar cea mai în formă echipă pare a fi Farul Constanţa, care conduce autoritar campionatul cu 41 de puncte. 

Pe locul secund se află CFR, cu 34 de puncte, dar cu 2 meciuri mai puţin disputate. FCSB a avut un sezon foarte slab în campionat. Echipa nu s-a regăsit, a strâns cu greu puncte, iar recent s-a despărţit de Nicolae Dică, care reuşise 4 victorii consecutive, dar nu arătase un joc clar. 

Totuşi, echipa lui Gigi Becali s-a mai redresat, după ultimele două victorii cu Rapid şi cu FC U Craiova. FCSB ocupă locul 6 în campionat, cu 26 de puncte, dar mai are de jucat şi două restanţe, la fel ca cei de la CFR Cluj. 

MM Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport, unde a alcătuit cel mai bun 11 al campionatului. Chiar dacă FCSB nu a avut cel mai strălucit sezon, până în acest moment, MM Stoica a selectat 8 jucători de la echipa pe care o reprezintă. 

Portar - Ştefan Târnovanu (FCSB): ”Îmi place Scuffet foarte mult, e o achiziţie foarte bună făcută de CFR, dar niciodată nu l-aş pune în faţa lui Târnovanu”.

Fundaş dreapta - Valentin Creţu (FCSB): ”Îl aleg pe Creţu, că e al nostru. Vătăjelu îmi place foarte mult, dar e stângaci”.

Fundaş stânga - Risto Radunovic (FCSB): ”Pentru faptul că şi-a luat responsabilitatea să debuteze în rol de executant de penalty-uri în ultimul minut atât cu Saburtalo, cât şi cu Viking. Practic, a semnat calificările noastre în turul 3, apoi în grupele europene”.

Fundaşi centrali - Andrei Burcă (CFR Cluj), Joonas Tamm (FCSB) ”Cel mai bun jucător estonian al anului, ales de Federaţia de Fotbal din Estonia, este Joonas Tamm. Nu e mare ţară, dar a mai scos şi ea un Ragnar (n.r. - Klavan, ex-Liverpool). Am primit de acolo un apel, dacă îl pot învoi să meargă”.

Mijlocaş defensiv - Adrian Şut (FCSB): ”Edjouma nu e închizător, pentru mine nici Creţu nu e. L-aş fi văzut în 11-le ideal al campionatului, dar nu pe această poziţie. Pentru mine, Alexandru Creţu este un jucător nou. Alexandru Creţu din ultimele 10 meciuri la Craiova este un jucător pe care nu-l ştiam”.

Mijlocaş central - Darius Olaru (FCSB): ”Fără discuţie aici”.

Mijlocaş ofensiv - Alexi Pitu (Farul): ”Mi-e foarte greu să mă decid între Baiaram şi Pitu, amândoi au sezoane de excepţie, dar spun Pitu”.

Mijlocaş lateral dreapta - Andrei Cordea (FCSB)

Mijlocaş lateral stânga - Ştefan Baiaram (CSU Craiova)

Atacant - Andrea Compagno (FCSB)

Cum arată cel mai bun 11 pe care l-a alcătuit MM Stoica în direct la Orange Sport

Târnovanu - V. Creţu, Burcă, Tamm, Radunovic - Şut, Olaru - Cordea, Pitu, Baiaram - Compagno

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-superligă 

viewscnt
Articole similare