Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Erau puţin mai iuţi decât mine în fotoliu. Spectatori lângă careu”. Atacanţii Universităţii Craiova, făcuţi praf după victoria cu Petrolul | EXCLUSIV

”Erau puţin mai iuţi decât mine în fotoliu. Spectatori lângă careu”. Atacanţii Universităţii Craiova, făcuţi praf după victoria cu Petrolul | EXCLUSIV
Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Universitatea Craiova împotriva Petrolului Ploieşti, Andrei Vochin i-a făcut praf pe Jovan Markovic (21 de ani) şi Elvir Koljic (27 de ani), cei doi atacanţi ai oltenilor dezamăgind pe Ilie Oană.

Eugen Neagoe a decis să mizeze pe un sistem cu doi atacanţi în deplasarea de la Petrolul, iar, conform scorului final, poate fi spus că planul său a dat roade.

Dar, în realitate, la fel ca în etapa trecută, oltenii au reuşit să se impună cu şansă împotriva uneia dintre cele mai modeste echipă din Superligă, la momentul actual.

”Erau puţini mai iuţi decât mine în fotoliu. Spectatori lângă careu”

Andrei Ivan a fost, din nou, salvatorul Universităţii Craiova, marcând unicul gol al partidei în prelungirile primei reprize.

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a notat că victoria obţinută este ”vopsită la fel de frumos precum capul lui Ivan”, jocul nefiind cel dorit.

Oficialul FRF i-a făcut praf pe cei doi atacanţi din primul 11, Markovic şi Koljic, dând exemplu o fază la care niciunul nu îşi făcea treaba de vârf.

Atacanţii Universităţii Craiova, făcuţi praf după victoria cu Petrolul

Dacă vorbim despre o echipă mare... despre echipele mari se spune că şi atunci când joacă prost câştigă şi să te ţii cum o să fie când o să joace bine.

După teoria asta, ar trebui să fie optimişti cei de la Universitatea Craiova. După jocul arătat astăzi, în meciul precedent, cu FC Argeş, şi în multe partide din sezonul ăsta, nu ar fi cazul.

Victoria de azi (n.r. duminică) mi s-a părut o victorie scrâşnită, o victorie vopsită la fel de frumos precum capul lui Ivan. De ce spun asta?

Pentru că, în prima repriză, Craiova ajunge să aibă prima ocazie în minutul 45+2. Acolo am observat cum o echipă care joacă cu doi atacanţi, într-un 4-4-2, nu are niciun atacant în gura porţii la faza respectivă.

M-am uitat la Koljic şi la Markovic, erau puţin mai iuţi decât eram eu pe fotoliu, unde urmăream meciul. Adică pur şi simplu erau nişte spectatori pe lângă careul de 16 metri”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare